Mainos

Vuoden 2009 Bridal Awards -voittajat

Tässä ovat Bridal Awards 2009 -kilpailun voittajat! Katso mikä on Vuoden kaunein sormus, Vuoden morsiuspukuliike sekä Vuoden morsian -kuvakilpailun voittanut kuva.

Bridal Awards 2009 -kilpailun voittajat julkistettiin perjantaina 13.11. Häät&Rakkaus-tapahtumassa.

Vuoden morsiuspukuliikkeeksi yleisö äänesti kokkolalaisen Morsiusateljé AS.Uniikin. Vuoden kauneimmaksi sormukseksi Kultaseppämestari Tarkkasen Tunteidenvuoren.

Vuoden kaason tittelin sai tänä vuonna oululainen Vaula Hosio ja Vuoden bestmaniksi valittiin Marco Keto Siuntiosta.

Vuoden morsian –kuvakilpailun voittajaksi valittiin Ritva Välitalo (Studio Alfa) kauniilla ja herkällä kuvallaan Terhi Vuolasta.

Vuoden morsiuspukuliike: Morsiusateljé AS.Uniikki

– Palvelemme asiakkaita niin kuin toivoisimme itseämme palveltavan. Morsiuspuvun valinta on yksi elämän tärkeimmistä ja siihen haluamme omalta osaltamme panostaa täysillä, kaikki tehdään asiakkaiden tarpeiden mukaan, kertoo Morsiusatelje AS Uniikin toimitusjohtaja Arja Salo.

– Seuraamme tarkasti alan trendejä mm. käymällä ulkomaisilla häämessuilla ja valmiiden pukujen lisäksi suunnittelemme ja teemme pukuja myös itse. Näin jokainen morsian taatusti löytää itselleen täydellisen puvun, joka sopii kantajansa persoonaan.

Salo kertoo, että on ilo saada tunnustusta hyvin tehdystä työstä.

– Pidämme kauneudesta ympärillämme ja satsaamme myös siihen, että liiketilamme ovat viihtyisät ja viestivät oikeaa tunnelmaa. Morsiuspuvun osto on monen asian summa ja tunnepitoinen päätös.

Vuoden kaunein sormus: Tunteidenvuori

– On upeaa saada juuri tälle sormukselle Vuoden kauneimman sormuksen -titteli, iloitsee Mika Tarkkanen.

– Meille on ensisijaisen tärkeää vastata asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin ja tätä asiakkaat myös arvostavat.Tunteidenvuori on kolmiosainen sormus, jota voidaan alkaa kokoamaan vaikkapa kihlauksesta lähtien. Näin sormuksen viimeisen osan voi saada esimerkiksi huomenlahjana. Avioliittovuosien kertyessä, tai perheenlisäystä saadessa sormukseen voidaan lisätä vaikkapa timantteja.

Tarkkanen kertoo, että jalometalli ja kivet ovat valittavissa asiakkaan toiveiden mukaan ja sormuksesta saa näin kantajansa näköisen.

Kultaseppämestari Tarkkanen on perustettu vuonna 1955. Tunteidenvuoren suunnittelija Tarkkanen jatkaa isänsä jälkeen yrityksessä toisen polven kultaseppämestarina.

Vuoden kaaso 2009: Vaula Hosio

Vuoden kaaso ei anna stressin näkyä – ainakaan morsiamelle. Kaksien onnistuneiden häiden jälkeen Vaula Hosio iloitsee saamastaan tunnustuksesta, vaikka jo pelkkä kaason pesti ystävien häissä oli kunnia-asia.

Hosio korostaa, että kaason tehtävät tulisi hoitaa niin kuin itse haluaisi oman kaason toimivan. Käytännön vinkkeinä kaaso muistuttaa kalenterin tärkeydestä: hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Pää on syytä pitää kylmänä, sillä morsian varmasti hoitaa stressaamisen kaikkien edestä.

– Vaikka joissain tilanteissa paine tuntuisi vievän pimeälle puolelle, sitä ei kannata näyttää ulospäin, ainakaan morsiamelle, kiteyttää Vuoden kaaso.

Vuoden bestman 2009 : Marco Keto

Vuoden bestmanin vinkki: bestman juhlii polttareissa, ei häissä. Vuoden bestman Marco Keto on otettu ja hieman hämmentynyt voitostaan. Hyvän bestmanin on Kedon mielestä tärkeä tietää, mitä morsiuspari toivoo ja ottaa vastuu päivän kulusta yhdessä kaason kanssa. Morsiuspari on juhlan keskipiste.

Tulevia bestmaneja Keto kehottaa juhlimaan polttareissa. Häissä kun ei juhlimaan ehdi, eikä ole bestmanin aikakaan sillä, hääpäivä on morsiusparin juhla. Puhe kannattaa myös tehdä ajoissa. Vinkkinä tuleville bestmaneille Vuoden bestman paljastaa, että joskus sulhanen tai morsiusparin isät saattavat myös olla rohkaisun tarpeessa, kohtuus tietysti kaikessa.

Vuoden morsian -kuvakilpailun voittaja: Ritva Välitalo

– Onnellinen on valokuvaajan työ, kun saa rakkautta ikuistaa! Kilpailuihin osallistuminen on aina hyvin jännittävää, sillä koskaan ei tiedä miten toiset näkevät kuvasi. Kamera suodattaa kuvaushetken tunnelmat sekä tunteet, ja mielestäni voittajakuvassa kuvaushetken tunnelmat säilyvät hyvin, kertoo Vuoden morsian -kilpailun voittajakuvaaja Ritva Välitalo.

Välitalo kertoo, että muotokuvaukseen erikoistuneena valokuvaajana hän kuvaa niin yksilöä kuin suurempia ryhmiäkin studiossa ja miljöössä.

– Pidän ihmisen kohtaamista tärkeimpänä asiana persoonallista muotokuvaa luotaessa. Elämän ihanampia asioita ei voi nähdä, tai edes koskettaa, ne täytyy tuntea sielullaan. Tämän tyyppisestä vuorovaikutuksesta syntyvät minun ottamani kuvat. Vuorovaikutus on aina kaikkein tärkeintä. Kaikkea voi hääkuvauksessakin tapahtua ja ammattimainen hääkuvaaja keksii aina keinon.

Ritva Välitalo, Studio Alfa, puh. 040 504 0919, ritva@studioalfa.fi

Kilpailun raati

Esiraadin karsinnan jälkeen häät.fi-sivuston kävijät pääsivät valitsemaan voittajat kategorioissa Vuoden morsiuspukuliike ja Vuoden kaunein sormus.

Vuoden morsiuspukuliikkeen ja Vuoden kauneimman sormuksen esiraatiin kuuluivat toimittaja Nina Pinjola (Mediafocus Oy), päätoimittaja Sari Yli-Salomäki (HÄÄT-lehti), vastaava tuottaja Jari Kupiainen (Clapping Productions), tiedottaja Sanna Allen (Suomen Messut) ja juontaja Lola Wallinkoski (Meidän häät -ohjelma).

Vuoden morsian -kuvakilpailun voittajan valitsi raati, johon kuuluivat kirjailija Anna-Leena Härkönen, kirjailija Roman Schatz, toimitusjohtaja Merja Ailama-Mäkitalo (Eirikuva), toiminnanjohtaja Anna Kaleva-Tsagklas (Suomen Ammattivalokuvaajat ry) sekä vastaava tuottaja Merja Hirvisaari (MTV3 Helmi).

(MTV3 Helmi)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.