Mainos

Voimakas räjähdys Helsingborgissa – yksi loukkaantui vakavasti

Etelä-Ruotsin Helsingborgissa tapahtui yöllä voimakas räjähdys. Yhden ihmisen kerrotaan loukkaantuneen vakavasti räjähdyksessä.

Poliisi sai hälytyksen pienkerrostaloon Södergatanille kello 00.58 paikallista aikaa. Räjähdys oli tapahtunut pienkerrostalon rappukäytävässä asuinhuoneiston oven edessä. Rappaukäytävä kärsi mittavia tuhoja räjähdyksessä. Asunnon ovi tuhoutui ja kerroksen muihin oviin tuli vaurioita.

Poliisi ei vielä tiedä, mikä aiheutti räjähdyksen, mutta kertoo että räjähdys on ollut voimakas ja sen on aiheuttanut ”joku paukkupommia voimakkaampi räjähde”. Pommiryhmä ja poliisin tekninen tutkinta tutkivat parhaillaan räjähdyksen syytä. Rakennus on evakuoitu ja Södergatan on toistaiseksi suljettu liikenteeltä.

Loukkaantunut vietiin ambulanssilla sairaalaan. Hänen vammansa ovat poliisin mukaan vakavia. Poliisilla ei tässä vaiheessa ole käsitystä teon motiivista. Poliisin mukaan kehenkään talossa asuneeseen ei pitäisi kohdistua uhkaa. Ketään ei toistaiseksi ole otettu kiinni teosta epäiltynä.

Räjähdyksestä kertovat muun muassa SVT ja Expressen.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.