Voiko keneenkään enää luottaa? Lain kouraa pakoilleen nunnan tuuri loppui kesken, kun toinen nunna soitti poliisille

Italialainen nainen onnistui pakoilemaan oikeutta kahden vuoden ajan esittämällä nunnaa ja piileskelemällä luostareissa. The Guardianin mukaan poliisi kertoi tapauksesta tällä viikolla. 

47-vuotias nainen tuomittiin kahden vuoden vankeuteen petoksesta Sisiliassa vuoden 2017 lopulla. Nainen kuitenkin pakeni pidätysmääräyksen jälkeen.

Kekseliäs nainen onnistui peittämään jälkensä hyvin ja pääsi toiselle puolelle Italiaa Piemonteen ja Lombardiaan, joissa hän esitti olevansa nunna.

Rikostutkijoiden mukaan heidän kuulustelemansa nunnat kertoivat, että nainen oli soittanut luostareihin ja kertonut olevansa "vakavasti sairas sisar avun tarpeessa". 

Poliisin mukaan nainen vaihtoi henkilöllisyyttään aina vaihtaessaan luostaria. Erään luostarin nunnat kertoivat, että joillekin nainen oli kertonut olevansa erään sisaren siskontytär, joillekin hän ei taas avannut tarinaansa yhtään tarkemmin.

Eräässä luostarissa nainen antoi itselleen ylennyksen ja esitteli itsensä Abbedissana, eli luostarin johtajattarena.

Jäi kiinni vaihtelevista tarinoista

Viranomaisten jututtamat nunnat kertoivat naisen olleen kiltti ja ystävällinen.

Viime viikolla "nunnan" hyvä tuuri loppui, kun yksi Benedictinen luostarin nunnista alkoi epäillä hänen henkilöllisyyttään ja soitti poliisille. Nunnan mukaan naisen tarinat olivat epäjohdonmukaisia ja tapahtumien kulku niissä vaihteli.

Poliisi saapui luostariin kuulustelemaan naista. Poliisin mukaan hän oli yhteistyöhaluinen, mutta hämmentyi kysymyksistä helposti. Poliisi sai selville, että naisella oli varastettu henkilöllisyystodistus. Hänet vietiin poliisiasemalle, jossa hänet lopulta pidätettiin.

Naista syytetään nyt edellisten rikosten lisäksi väärällä henkilöllisyydellä esiintymisestä.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja