Mainos

Voiko enää huonompi onni olla? Mies joutui muutaman vuoden aikana sekä käärmeen, karhun että hain puremaksi

Tätä voi varmasti sanoa jo epäonneksi. Nuori yhdysvaltalaismies on nimittäin joutunut 4 vuoden aikana sekä käärmeen, karhun että hain puremaksi. Asiasta uutisoi muun muassa Sky News.

20-vuotias Dylan McWilliams joutui viimeksi torstaina hurjaan tilanteeseen, kun oletettavasti tiikerihai puri häntä jalasta. Onnettomuus sattui Havaijilla Kauain saarella. Mies onnistui kuitenkin uimaan rantaan, jossa eräs paikalla ollut soitti hänelle apua. Sairaalassa hänen jalkaansa ommeltiin 7 tikkiä.

Viime vuonna McWilliamsin kimppuun hyökkäsi karhu Coloradossa järjestetyllä kesäleirillä, ja hänen päänahkansa jouduttiin tilkitsemään 9 tikillä. Hän pelastautui tilanteesta lyömällä karhua ja tökkimällä sitä silmiin. Se sai karhun hellittämään otteensa miehestä. McWilliams itse uskoo vain olleensa väärässä paikassa väärään aikaan.

Muutama vuosi sitten toimelias nuori mies teki tuttavuutta kalkkarokäärmeen kanssa olleessaan vaeltamassa Utahissa.

Kaiken tämän jälkeen McWilliams ei ole ihan varma siitä, onko hän harvinaisen onnekas vai epäonninen, mutta ainakin hänen vanhempansa ovat ikionnellisia siitä, että hän on kaikkien näiden sattumusten jälkeen vielä elossa ja hyvissä ruumiin ja sielun voimissa. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.