Mainos

Voi sitä päivänsä näinkin täyttää: Alanna, 47, on kirjoittanut Donald Trumpille 313 kirjettä – "Tämä on uuvuttavaa"

1:42

Pennsylvanialainen Alanna Kane kirjoitti Yhdysvaltain presidentille Donald Trumpille kirjeen päivittäin lähes vuoden ajan. 47-vuotiaan hätäkeskuspäivystäjän kirjeitä kertyi kaikkiaan 313 kappaletta.

Valkoinen talo vastasi yhdeksään kirjeistä.

Kane käsitteli kirjeissään lukuisia eri aiheita. Hän antoi presidentille neuvoja muun muassa terveydenhuollosta, uudesta verolaista, maahanmuuttoasioista ja ympäristönsuojelusta.

– Keitä tämä laki auttaa muita kuin terveysyritysten toimitusjohtajia ja niitä, joilla on jo riittävästi rahaa riittävän terveydenhuollon kustantamiseen? Kane kysyi yhdessä kirjeessään liittyen niin sanotun Obamacaren kumoamisyrityksiin.

– Aiheista ei ollut pulaa, Kane nauroi CNN:n haastattelussa.

CNN:n toimittaja vieraili Kanen kotona Pennsylvanian Sharpesvillessä. Kane luki toimittajalle osan presidentille lähettämistään kirjeistä.

Osa Kanen kirjeistä oli sävyltään varsin henkilökohtaisia. Hän muun muassa kirjoitti presidentille, ettei ollut toivonut tämän tulevan valituksi ja olleensa masentunut Trumpin voiton varmistuttua.

Kane kertoi presidentille myös, ettei ollut tyytyväinen yhteenkään ehdokkaaseen ja että koko vuoden 2016 vaalit ällöttivät häntä niin, että olivat saada hänet oksentamaan.

Kane kuitenkin myös kiitti Trumpia silloin, kun siihen hänen mielestään oli aihetta. Esimerkkinä hän mainitsi Alabaman joulukuiset senaatinvaalit, joissa demokraattien ehdokas voitti ensimmäisen kerran yli 20 vuoteen.

– Hänen vastaustviittinsä Alabaman vaaleihin oli hienostunut, Kane sanoi.

Kirjoitti kirjeet käsin

Kane luonnosteli kirjeet tietokoneella, mutta kirjoitti loppuversiot käsin koristellulle paperille. Hän myös lähetti kirjeet voimapaperisissa kirjekuorissa, jotta kirjeet erottuisivat Valkoisen talon postivirrassa.

Valkoinen talo vastasi yhteensä yhdeksään kirjeeseen. Osassa vastauksista vain kiitettiin Kanen kirjeestä, mutta osassa selitettiin presidentin kantaa johonkin tiettyyn poliittiseen kysymykseen.

Kaikissa vastauskirjeissä oli Donald Trumpin allekirjoitus. Kane ei kuitenkaan tiedä, lukiko Trump yhtäkään kirjeistä henkilökohtaisesti.

Kane on nyt päättänyt, että kirjeet Trumpille saavat riittää.

– Kyllä nyt riittää. Tämä oli uuvuttavaa. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.