Voi ei, mitä me nyt poksauttelemme? Uudistettu kuplamuovi ei poksahtele

Kuulutko sinäkin heihin joiden mielestä kuplamuovin poksauttelu on paras lääke stressiin? Tämä harrastus voi loppua, sillä tuttu kuplamuovi on uudistumassa poksahtelemattomaksi. 

Kuplamuovia valmistava yritys on päättänyt uudistaa jo puoli vuosisataa vanhan pakkausmateriaalin. Kuplamuovi ei enää täydellisesti vastaa nykyajan pakkausvaatimuksia, ja sen vuoksi suosittu pakkausmateriaali onkin joutunut uudistusten alle.

Uusi kuplamuovi vastaa ulkomuodoltaan täysin vanhaa versiota, ainoana erona on sen poksahtelemattomuus.

Asiakas joutuu täyttämään kuplamuovinsa tästä lähin itse

Uutta kuplamuovia myydään kuluttajille levyinä, jonka ostaja saa itse täyttää ilmalla erikseen myytävän pumpun avulla. Pienten pakkausten avulla toimituskuluja saadaan pienennettyä huimasti. Perinteistä kuplamuovia on tähän asti myyty asiakkaille valmiiksi täytettynä.

Yritys on onneksi tiedostanut ihmisten riippuvuuden oikeasti poksahtelevasta kuplamuovista, ja kertoo säilyttävänsä kaikkien aikojen myydyimmän tuotteensa markkinoilla vielä uuden tuotteen lanseerauksen jälkeenkin. Voit siis huokaista helpotuksesta, stressin saa purettua jatkossakin.

Voi olla, että yritys ei uskaltanut lähteä uhmaamaan kuplamuovin kasvavaa fanijoukkoa. Kuplamuovin poksauttelun suosiosta kertoo myös tästä harrastuksesta kiinnostuneiden oma Facebook-ryhmä, joka on kerännyt jo puoli miljoonaa jäsentä. 

Lähde: WashingtonPost

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja