VMA-gaalan parhaat ja pahimmat – katso ketkä tähdet onnistuivat asuvalinnoissa!

MTV:n Video Music Awardseissa on vuosien varrella kohautettu mitä erikoisemmilla asuilla. Tämänkin vuoden gaalassa nähtiin nakuilua ja tyylirikkoja, mutta myös muutama onnistunut asuvalinta.

Katso kuvat tämän vuoden upeimmista ja uskaliaimmista asuista!

Upeat onnistujat

Demi Lovaton syväänuurrettu Lanvinin mekko keräsi katseet. Pitkät hihat kompensoivat rohkeaa halkiota ja kaula-aukkoa, ja kokonaisuus säilyi tyylikkäänä.

Malli Chanel Iman rokkasi Balmainin asussa.

Iggy Azalea sädehti Atelier Versacen hopeisessa luomuksessa. Mekko näyttää jo liiankin tiukalta, mutta sopii viileään lookiin.

Jordin Sparks edusti tyylikkäänä kokovalkoisessa. Tumma huulimeikki ja yksinkertainen kampaus kruunaasivat tyylin.

Malli Jourdan Dunn näyttää veistokselliselta uudessa kampauksessa ja linjakkaassa asussa. Napatoppi on rohkea veto, mutta sopii huippumallin asuksi nuorekkaaseen tilaisuuteen.

Mustiin pukeutunueet Kendall ja Kylie Jenner lukeutuivat gaalan tyylikkäimpiin.

Beyoncen kimaltava asu on diivalle sopivan näyttävä.

Nina Dobrevin kauniisti laskeutuva mekko ja harkitut asusteet olivat illan parhaasta päästä.

Mitä mieltä näistä asuista?

Jennifer Lopezin hopeinen luomus keräsi kehuja, mutta toimituksen mielestä tämä asu sopii lähinnä esiintymislavalle. Punaisella matolla paljastava ilmestys ei ole tyylikkäimmästä päästä.

Kim Kardashianin Balmainin mekko on sinällään sievä, mutta puoliksi paljaat rinnat ja minimitta näyttävät turhan tyrkyiltä.

Victoria Justicen laukku on leikkisä, mutta tyylikkääksi sitä ei voi sanoa – kuten ei rönsyilevää hamettakaan.

Miley Cyrusin päällä on totuttu näkemään kohahduttavia asuja, joten nahkakorseletin ja korkeavyötäröisten nahkahousujen yhdistelmä on Mileyn mittapuulla hyvinkin tyylikäs.

Istuva housupuku on tyylikäs valinta, mutta Solange Knowlesin H&M Studion puku lörpöttää laulajan päällä. Kimalle saa asun näyttämään halvalta. Uskaliaasta tyylistään tunnettu Rita Ora keimaili Donna Karanin avonaisessa asussa. Sinällään kaunis mekko on toimituksen mielestä liian antelias rintavalla naisella, etenkin kun halkio meinaa paljastaa toisen kankunkin. Roikkuva etumus ei ole edukseen punaisella matolla.

Apua!

Illan hauskimmasta asusta vastasi Katy Perry, joka toi takaisin Britney Spearsin ja Justin Timberlaken valitettavan unohtumattoman gaalatyylin vuodelta 2001. Tuolloin sen hetken kuumin teinipopparipariskunta edusti yhteensopivissa kokofarkkuasuissa, tänä vuonna denimiin olivat sonnustuneet Katy ja räppäri Riff Raff.

Muistin virkistykseksi: Britney ja Justin vuonna 2001.

Laulaja Ariana Grande on mieltynyt poninhäntään ja korkeisiin saappaisiin, mutta valitettavasti look ei pue hentoista nuorta laulajaa. Moschinon nahka-asu näyttää pornahtavalta, ja ylipolvensaappaat ovat mauton valinta iltatilaisuuteen.

Myös Arianan toinen gaala-asu noudatti samaa, epäonnista linjaa.

Kesha oli värjännyt tukkansa sateenkaaren väreihin. Kimaltava mekko korosti vaikutelmaa barbinukesta juhlatuulella.

Taylor Swift on yleensä tyylikäs pukeutuja, mutta tämä lyhyt haalariasu ei imartele. Charli XCX:n ärjy tiikerihaalari on Moschinon mallistoa. Räyh.

Wiz Khalifan vaimo Amber Rose vastasi illan uskaliaimmasta asusta ja samalla tyrmäävimmästä tyylirikkeestä. Uhkea nainen ilmestyi gaalaan käytännössä ilkosillaan, kimaltaviin helmiin verhoutuneena.

Amber lienee ottanut vaikutteita Rose McGowanilta, joka muistetaan aina vuoden 1998 "gaala-asustaan". Tuolloin kohurokkari Marilyn Mansonin kanssa juhlinut Rose koristautui lähinnä naruihin, jotka eivät jättäneet mitään arvailujen varaan.

Kuvat All Over Press.

Lue myös:

    Uusimmat