Virtsaako Vaasan Sport urheilun päälle? Jopa Tuomas Virkkunen ja Mika Väyrynen äityivät vauhtiin – selostaja räväytti

Jopa Tuomas Virkkunen ja Mika Väyrynen ottivat Sportin toimintaan kantaa – virtsaako kiekkoseura urheilun päälle? 1:15
Tuomas Virkkunen ja Mika Väyrynen ottivat yllättäen Sportin toimintaan kantaa – virtsaako kiekkoseura urheilun päälle?

Jopa jalkapallon Mestarien liigan studiolähetyksessä otettiin hetkellisesti kiinni kuumaan jääkiekkopuheenaiheeseen. C Moren selostaja Tuomas Virkkunen ja jalkapalloasiantuntija Mika Väyrynen väittelivät siitä, virtsaako Vaasan Sport urheilun päälle.

Sport löi hanskat tiskiin SM-liigan pudotuspelitaistelun suhteen ja alkoi tyhjentää joukkuettaan tähdistään häpeilemättömällä volyymilla. Samalla on entisestään voimistunut keskustelu suljetusta SM-liigasta sarjajärjestelmänä – kärkipelaajia voi sarjan häntäpäässä alkaa huoletta myymään, kun ei ole pelkoa putoamisesta.

C Moren studioisäntä Peetu Pasanen iski jalkapallodebatoinnin oheen ajankohtaisen urheilukeskustelun hengessä kiperän kiekkoperunan siitä, virtsaako Sport urheilun päälle. Ja urheilua laajoissa silmänaloissa ymmärtävät Tuomas Virkkunen sekä Mika Väyrynen tarjoilivat –pilke silmäkulmissa – parastaan.

– Mulla on lonkerot tosi syvällä Pohjanmaalla ja mä tiedän vain juttuja, Virkkunen täräytti ja esitti ensi kaudesta kovan mutta näkemyksen, jota kaikki eivät ole tulleet pohtineeksi.

Toteutuessaan kyseinen tapahtumakulku olisi vaasalaisittain mullistava.

Mitä Virkkunen sanoikaan? Entä mitkä olivat Mika Väyrysen argumentit asiassa? Kuuntele kaksikon kiihkeät yllätyspuheet ylälaidan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat