Mainos

Viranomaiset vapauttivat Brad Pittin kaltoinkohtelusyytteistä – riutunut tähti kiittelee fanejaan tuesta

Brad Pittillä on parempi mahdollisuus saada yhteishuoltajuus. 

Brad Pitt on vapautettu syytteistä, joiden mukaan hän olisi kohdellut hänen ja Angelina Jolien vanhinta adoptiolasta Maddoxia kaltoin.

52-vuotiaalla Hollywood tähdellä on kuusi lasta Angelina Jolien kanssa. Brad Pittin tutkinta alkoi, kun tähti otti yhteen vaimonsa ja heidän 15-vuotiaan poikansa kanssa lentokoneessa syyskuussa. Angelina Jolie haki avioeroa tapauksen jälkeen.

Niin FBI:n kuin Los Angelesin lastensuojeluviranomaisten kerrottiin tutkineen tapausta. Useiden viestimien mukaan ainakin lastensuojeluviranomaisten tutkinnat ovat tulleet päätökseen ja Brad Pitt on vapautettu syytteistä.

Angelina Jolien maanantaina julkaiseman lausunnon mukaan lasten huoltajuus pysyy hänellä. Brad Pittillä on tapaamisoikeus, joka velvoittaa terapeutin läsnäolon.  

Brad Pitt jätti oikeudelle oman vastineensa viime viikolla, jossa hän hakee lasten yhteishuoltajuutta. Parin välisiä huoltajuusasioita odotetaan siis puitavan vielä tulevaisuudessa. 

Kiittelee fanejaan tuesta 

Brad Pitt osallistui keskiviikkona uuden Allied-elokuvansa fanitapahtumaan Los Angelesissa. Riutuneen näköinen tähti poseerasi hymyillen kuvissa faniensa kanssa. Pitt kirjoitti lukuisia nimikirjoituksia ja poseerasi ystävällisesti fanikuvissa. 

– Kaikki ovat olleet hyvin ystävällisiä täällä. On mukava saada tällaista tukea. Se on mahtavaa, Brad Pitt sanoi tilaisuudessa US Magazinelle. 


Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja