Mainos

Brad Pitt vapautettu syytöksistä – FBI tiedottaa tutkinnan päättyneen

FBI:n mukaan Brad Pitt ei sortunut lapsensa kaltoinkohteluun lentokoneessa. 

Brad Pitt on vapautettu kaikista epäilyistä koskien lapseensa kohdistuvia kaltoinkohtelusyytteitä. FBI on julkaissut aamuyöstä Suomen aikaan tiedotteen, jossa se vahvistaa Pittin tutkinnan päättyneen.

Kun Angelina Jolie päätti hakea avioeroa Brad Pittistä väitettiin, että Pitt olisi käyttäytynyt agressiivisesti yksityislentokoneessa. Brad Pittin tutkinta alkoi, kun tähti otti yhteen vaimonsa ja heidän 15-vuotiaan poikansa kanssa lentokoneessa syyskuussa. Angelina Jolie haki avioeroa tapauksen jälkeen.

Lastensuojeluviranomaiset vapauttivat Pittin syytöksistä jo aiemmin. Nyt myös asiaa tutkinut FBI on Daily Newsin ja AFP:n tietojen mukaan päättänyt tutkintansa.

– FBI on suorittanut olosuhteiden arvioinnin, eikä jatka asian tutkintaa. Syytteitä ei ole nostettu asian tiimoilta, FBI:n julkaisemassa lausunnossa kerrotaan.

Toistaiseksi Angelina Jolien on parin yhteisten lasten huoltajuus. Brad Pittillä on tapaamisoikeus, joka velvoittaa terapeutin läsnäolon.  Brad Pitt jätti oikeudelle oman vastineensa hiljattain, jossa hän hakee lasten yhteishuoltajuutta. Parin välisiä huoltajuusasioita odotetaan siis puitavan vielä tulevaisuudessa. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja