Mainos

Asiakirjat paljastavat: Brad Pitt hakee yhteishuoltajuutta ja nimeää avioeron syyn

Brad Pitt anoo hänen ja Angelina Jolien lapsien yhteishuoltajuutta, selviää perjantaina oikeudelle jätetyistä asiakirjoista.

Brad Pitt on vastannut Angelina Jolien syyskuun 20. päivä jättämään avioerohakemukseen, jossa näyttelijätär anoo lastensa huoltajuutta. Brad Pitt on eilen perjantaina oikeudelle luovutettujen asiakirjojen mukaan anomassa yhteishuoltajuutta.

Pari on päässyt väliaikaiseen sopuun, jossa Brad Pittillä on ollut vierailuoikeus.

Brad Pittiä on tutkittu muun muassa FBI:n toimesta, sillä tähden epäiltiin pariskunnan vanhimman pojan kaltoinkohtelusta. Myös Los Angelesin lastensuojeluviranomaiset ovat haastatelleet kaikkia perheenjäseniä, vaikka virasto ei ole tietoa virallisesti vahvistanutkaan. 

Tutkintojen lopputulos määrittelee The Telegraph -lehden mukaan hyvin vahvasti sen, kuinka huoltajuuskiista eroavan parin välillä ratkaistaan. Kaliforniassa oikeudella on lehden mukaan ollut kuitenkin tapana luovuttaa huoltajuus molemmille vanhemmille. Näyttelijät saattavat myös päästä sopuun lastensa huoltajuudesta ja avioeron ehdoista ilman oikeudenkäyntiä.

Brad Pittin oikeudelle jättämistä asiakirjoista selviää, että eron taustalla on Pittin näkemyksen mukaan ylitsepääsemättömät erimielisyydet. Asiakirjoissa ei myöskään mainita mitään parin avioehdosta, joka puolestaan määrittelee parin omaisuuden jaon. 

Pittin jättämien asiakirjojen mukaan ero tapahtui 15. syyskuuta. Eli päivä lentokoneessa sattuneen välikohtauksen jälkeen, jossa näyttelijän väitetään käyttäytyneen aggressiivisesti Angelina Joelieta sekä heidän vanhinta poikaansa Maddoxia, 15, kohtaan.

Angelina Jolie ja Brad Pitt ehtivät olla yhdessä 12 vuoden ajan. Naimisissa he olivat kahden vuoden verran. 

Päivitys 5.11.2016 16:13: Selvennetty lausetta, jossa määritellään Pittin näkemys eron syystä. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja