Viraalihitti: Uutistoimittaja "joutui hirmumyrskyn riepottelemaksi" – taustalla kävelevillä ihmisillä ei tietoakaan kovista tuulista

Uutistoimittaja"joutui hirmumyrskyn riepottelemaksi" 0:54

Vaikka hirmumyrsky Florence on kylvänyt tuhoa Yhdysvalloissa, eivät myrskytuulet ole yltäneet aivan joka paikkaan. Eräs uutistoimittaja päätti dramatisoida vallitsevia olosuhteita hiukan liiallisestikin.

Sosiaalisessa mediassa nälvitään pätkälle, jossa yhdysvaltalainen uutistoimittaja raportoi keskeltä hirmumysky Florencea. Miehen taistellessa hurjia myrskytuulia vastaan ja vaivoin pitäessään itseänsä pystyssä, eksyy kuvaan pari ulkopuolista kävelijää.

Suureksi yllätykseksi ainoa "myrskytuulista" kärsivä näyttää olevan toimittaja itse, sillä takana kävelevillä ei näytä olevan tietoakaan mistään tuulista. 

Kritiikkiä lavastamisesta

Hirmumyrsky Florencesta raportoinutta toimittajaa syytetään tilanteen lavastamisesta ja ihmisten huijaamisesta. 

Vaikka myrsky todellakin on aiheuttanut paljon tuhoa ja riepotellut pahastikin osaa maasta, ei tilanteen turha dramatisoiminen kriitikkojen mielestä auta asiaa. 

Uutiskanava kommentoi toimittajansa aiheuttamaa kohua kertomalla, että heidän toimittajansa seisoi märällä ruoholla väsyneenä pitkän työrupeaman jälkeen, kun taas taustalla kävelevät ihmiset saivat vankan jalansijan asvaltilta. 

Lue myös:

    Uusimmat