Mainos

Uskomatonta uhrautumista: Uutisstudio evakuoitiin tulvavesien takia, meteorologit jäivät tekemään lähetystä

1:40

Yhdysvaltalaismedioiden meteorologit ottavat perinteisesti hurrikaaniuutisoinnin hyvin vakavasti ja uutisoivat myrskyistä kovimmissakin tuiskuissa. WCTI:n meteorologit eivät paenneet muun toimituksen mukana.

Florence-hurrikaani on alkanut ryöpyttää Yhdysvaltojen itärannikolla Pohjois- ja Etelä-Carolinan sekä Virginian osavaltioita.

Katso yllä olevalta videolta, kun toimitukseen yksin jääneet meteorologit vetävät hurrikaanilähetystä.

Aiemmin viikolla Florencen pelättiin voimistuvan kategoriasta neljä voimakkaimpaan eli viidenteen, mutta rannikolle iskiessä se on laantunut ykköstason hurrikaaniksi. Sen pelätään kuitenkin nostattavan tulvia ja aiheuttavan pajon tuhoa.

Yhdysvalloissa on tapana raportoida hurrikaaneista säätä uhmaten. Pohjoiscarolinalaisen WCTI-kanavan uutistoimitus evakuoitiin Florencen lähestyessä rannikkoa.

"Tiedoksenne, että koko rakennus on evakuoitu"

Kanavan kaksi meteorologia kuitenkin päättivät jäädä studioon jatkamaan lähetystä, vaikka tulvavedet olivat lähestymässä studiota.

– Tiedoksenne, että koko rakennus on evakuoitu, mutta me haluamme pitää teidät ajan tasalla tilanteen esimerkiksi tornadovaroitusten varalta, meteorologit kertoivat katselijoille.

Vaikka WCTI:n väki on tottunut varautumaan hurrikaaneihin, meteorologit kertovat lähetyksessä, ettei tulvavesi ole aiemmin noussut yhtä suurella voimalla ja nopeasti kuin Florencen myötä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja