Vinksahtanut uutuussarja saapuu Suomeen! Jaakko Saariluoma ja Pilvi Hämäläinen nähdään ohjelman tähtinä

Uutuusohjelma Suurmestari nähdään MTV3-kanavalla keväällä 2020.

Suurmestari-nimeä Suomessa kantava formaatti on hyvällä tavalla vinksahtanut viihdeohjelma, jossa kilpailijat selviävät hullunhauskoista ja joskus omituisistakin tehtävistä parhaiten komedian ja kekseliäisyyden avulla. Vasta suoritustensa jälkeen studiossa he pääsevät Suurmestarin silmien alla näkemään, kuinka eri tavoin he ovat päätyneet tehtäviä ratkomaan.

Taskmaster on brittikoomikko Alex Hornen luoma ratkiriemukas gameshow. Tv-formaatti on niittänyt maailmalla mainetta ja sitä on tehty useissa maissa. Esimerkiksi Ruotsissa Bäst i test on ollut huikea menestys.

Uutuusohjelmaa tähdittävät Jaakko Saariluoma ja Pilvi Hämäläinen

Suurmestarin roolissa nähdään komiikan mestari Jaakko Saariluoma ja hänen oikeana kätenään tuomarina toimii Pilvi Hämäläinen. Suurmestari on keksinyt tehtäviä kilpailijoiden pään menoksi, ja tuomarin tehtävänä on antaa tehtävät kilpailijoille ja valvoa niiden suorittamista. Suurmestari arvioi suoritukset, ja voittaja saa kauden lopuksi himoitun, kultaisen Suurmestari-patsaan.

Suurmestarin suosiosta kisaa käyvät neljä vakiokilpailijaa, jotka ovat suomalaisen viihdetaivaan kirkkaimpia tähtiä. Jokaisessa jaksossa nähdään lisäksi vieraileva kilpailija, joka on tunnettu suomalainen. Kaikki kilpailijat julkistetaan myöhemmin.

Pilvi Hämäläinen loistaa tuomarin roolissa

Hämäläinen antaa ohjelmassa tuomarin roolissa kilpailijoille tehtäviä ja valvoo niiden tekemistä. Mikäli kilpailijoilla on kysymyksiä, niin tuomari vastaa – tai sitten on vastaamatta.

Hämäläinen kertoo, että ohjelmassa katsojat tulevat yllättymään siitä, kuinka kilpailijoille osoitetut tehtävät suoritetaan niin eri tavoin. Luovuutta vaativat tehtävät osoittavat hauskasti sen, kuinka eri tavoin ihmisten ajatuksenjuoksu toimii.

– Se on niin hämmentävää, että miten ihmiset voivat jonkun hyvinkin yksinkertaisen tehtävän ratkaista niin eri tavoin, Hämäläinen kertoo.

– Pizzan tilaaminenkin voi olla aika haasteellista, jos ei saa käyttää tiettyjä sanoja ja että miten haastattelet ihmistä, jonka kanssa sinulla ei ole yhteistä kieltä, Hämäläinen vihjaa.

Suurmestari nähdään MTV3-kanavalla keväällä 2020.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja