Mainos

Vinkkimiehet: Poliisi ottaa kymmeniä DNA-näytteitä Tesoman murhajutussa

14:33

Kesälomilta palanneet MTV.fi:n Vinkkimiehet, rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä ja rikostoimittaja Pekka Lehtinen, päivittävät kauden avausjaksossa vireillä olevien rikosjuttujen tilannetta.

Uutta tietoa on muun muassa Tampereen Tesoman murhatutkinnasta.

Vinkkimiehet ovat saaneet kuulla, että vielä selvittämättömän murhan tutkinnassa poliisi ottaa lähiaikoina vähintään kymmeniä DNA-näytteitä Tesoman ja Raholan alueella asuvilta ja sieltä pois muuttaneilta miehiltä ja puhuttaa heitä.

– Jokohan DNA:lle löytyy nimi, Lehtinen kysyy.

40-vuotias perheenisä löytyi joulukuussa 2014 surmattuna Tesomalta valtaväylän kevyenliikenteen väylältä, kun hän oli palaamassa ravintolasta. Tapausta tutkitaan murhana. Murha-ase on löytynyt ja siitä on saatu tekijän dna.

Poliisi jäljittää rikokseen liittyen edelleen kolmea nuorta, joista julkaistiin keväällä valvontakameravideo. Videon julkaisun ja Vinkkimiesten alkukesällä murhatapauksesta tekemän erikoisjakson jälkeen poliisi on saanut kolmikosta paljon vihjeitä.

Tesoman lisäksi Vinkkimiehet kertovat uudessa ohjelmassa KRP:n neljää suomalaismiestä koskevasta terrorismirikostutkinnasta ja siihen ulkomailta saadusta merkittävästä asiakirja-aineistosta.

Vinkkimiehillä on tietoa myös siitä, miksi kokaiini näyttää nyt yleistyneen Helsingin huumemarkkinoilla.

Lisäksi Sipilä kertoo videolla, mitä hän odottaa syksyn aikana tulevasta Helsingin huumepoliisin ex-päällikön Jari Aarnion jutun päätöksestä.

Vinkkimiehet on parin viikon välein MTV.fi:ssä ilmestyvä keskusteluohjelma, jossa MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä ja rikostoimittaja Pekka Lehtinen vaihtavat mielipiteitään rikos- ja oikeusalan ajankohtaisista aiheista ja toisinaan haastattelevat alan vaikuttajia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.