VilleGalle viihtyy sinkkuna: Työ menee rakkauden edelle

Hurjaa suosiota nauttivan räppiduo JVG:n toinen puolisko, VilleGalle, kertoo työn menevän tällä hetkellä niin ystävien kuin perheenkin edelle.

Suomen suosituin rapduo JVG julkisti eilen tiistaina tekevänsä keväällä jättikeikan Hartwall Arenalla. Huikean menestyksen rinnalla vuorokaudesta tuntuu välillä loppuvan tunnit kesken, kertoo duon toinen puolikas, VilleGalle

– Nyt meininki on töitä, töitä ja töitä. Niin on ollut jo aika pitkän aikaa, mies kertoo hyväntuulisena. 

– Se on hauskaa, kun on vaikka vapaa viikonloppu, niin kaverit odottaa automaattisesti mun olevan jossain hommissa. Siinä mä istun sohvalla ja ihmettelen, että miksi kukaan ei soita, VilleGalle naureskelee. 

– Työporukassa on kuitenkin paljon frendejä, joiden kanssa hengata. Esimerkiksi Jaren kanssa me ollaan jatkuvasti yhdessä, kyllästymiseen asti.

Rakkaus musiikkiin on pitänyt VilleGallen myös poikamiehenä jo tovin. 

– Oikeastaan olen ollut sinkkuna pitkään juuri senkin takia. Tässä nyt on yksi rakkaus jo, tämä musiikki. Toinen rakkaus ei ole vielä mahtunut toistaiseksi mukaan, VilleGalle kertoo. 

– Sekin on vähän harmi, olisihan se kivaa joskus. Mutta toisaalta tiedän, että olen tällä hetkellä niin itsekäs, että haluan tehdä tätä työtä, niin se on parempi näin. Olen niin paljon poissa, etten halua kenenkään odottelevan turhan takia, hän toteaa hymyillen. 

VilleGalle vieraili Peter Nymanin luotsaamassa Peter uutisvirrassa -ohjelmassa tänään keskiviikkona 20.1. Katso haastattelu jutun videolta!

Lue myös:

    Uusimmat