Putous-tähdeltä heitto Kai Vaineelle: Saattaa mennä repeilyksi

Putous-tähti Ville Tiihonen kertoo kutsuneensa ensimmäiseen Putous-lähetykseen ystäviä ja sukulaisia. Yksi tutuista naamoista saattaa saada pokan pettämään väärällä hetkellä.

Putous-tähti Ville Tiihonen esittäytyy toden teolla suomalaisille lauantaina 11.10. kun uudistunut Putous alkaa MTV3-kanavalla täydellä tohinalla

Improvisoimiseen tottunut näyttelijä ei enää kärsi pahoista jännitysoireista, ja pienen lavakutinan mies valjastaa lauantaina eteenpäin vieväksi energiaksi. Apuja on tarjolla myös yleisön joukossa, sillä Tiihonen on kutsunut paikalle veljensä sekä pari hyvää ystäväänsä.

– Nykyään tuttujen näkeminen katsomossa ei häiritse. Joskus menneisyydessä se on aiheuttanut pientä extrajännitystä, mutta nykyään siitä saa vain extrapaukkuja esiintymiseen. 

Poikkeuksen muodostaa kuitenkin Tiihosen pitkäaikainen näyttelijäystävä Kai Vaine, jonka näkeminen katsomossa saattaa hajottaa pakan.

– Kävin katsomassa häntä Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa, joten sovimme että hän tulee nyt vuorostaan tänne. Meillä on niin pitkä historia, että jos bongaan hänet sieltä kesken kaiken, homma saattaa mennä repeilyksi, Tiihonen naurahtaa.

Putous alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 11.10. kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat