Putouksen Tiihonen ei pelkää mokia lavalla: Herkullisia tilanteita!

Putouksen Ville Tiihonen kertoo Putous-kuvausten sujuneen isommitta kommelluksitta. Aina mokailu ei kuitenkaan ole miehen mukaan pahasta.

Putouksesta on lauantaina luvassa jo syksyn neljäs suora lähetys. Näyttelijä Ville Tiihosen mukaan syksy on sujunut hujauksessa, ja lähetyksissä on säästytty isommilta kommelluksilta.

Stella Polaris -improvisaatioteatterissa Tiihonen on tottunut yllättäviin tapahtumiin lavalla, eivätkä yllättävät sattumukset Tiihosen mielestä välttämättä olisi pahasta Putouksessakaan.

– Se on hieman säälikin, voisi sanoa, että jopa vähän harmittaa, että kaikki on sujunut kuin rasvattu! Grande munauksilla on joskus tapana kääntyä hauskoiksi jutuiksi, sillä niistä voi syntyä ihan herkullisiakin tilanteita, Tiihonen kertoo. 

Siviilivetimissään Tiihonen kertoo saaneensa liikkua vielä toistaiseksi rauhassa. Tunnistettavan äänensä vuoksi mies kuitenkin tunnistettiin hiljattain yllättävässä paikassa.

– Vitamiinikaupan myyjä tunnisti ääneni. Näin on käynyt kyllä joskus aiemminkin, koska olen tehnyt paljon äänikirjoja.

Viime viikkoina Tiihonen on esitellyt taitojaan imitaattorina eläytymällä muun muassa Vesa-Matti Loiriksi ja Palefaceksi. Tähti ei kuitenkaan tunnusta pitävänsä itseään erityisen taidokkaana imitaattorina.

– No, toiset hahmot sopivat minulle paremmin kuin toiset! Korkeat äänet tuottavat vaikeuksia, kun olen kuitenkin itse tällainen bassohtava baritoni, mies nauraa.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat