Viivi Avellanin kassi:

- kuhan file - puolikas hunajameloni - kukkakaali - tlk maitorahkaa - ranskanleipä - vuohenjuustoa - valkosuklaata

Harri Syrjäsen ja Viivi Avellanin menu:

Kukkakaali-kuhacurry

1 kukkakaali 1/2 kuha 2 dl jugurttia 1 rkl currya 1 tl kuminaa

Pilko kukkikaali, paahda mausteet öljyssä. Kuullota kukkikaali ja lisää jugurtti. Hauduta 10 min. Lisää pilkottu kuha ja hauduta vielä 2 min.

Vuohenjuustolla kuorrutettua kuhaa

1/2 kuhafile leipäviipale 1/2 vuohenjuusto basilikaa 2 perunaa 1/2 valkosipuli pari timjamin oksaa

Laita leipä, basilika, juusto ja loraus oljyä tehosekoittimeen ja soseuta. Kuorruta kuha kuorutteella ja kypsennä uunissa 10 min. 200 c:ssa. Siivuta peruna ja paista oljyssä timjamin sekä valkosipulin kanssa.

Vuohenjuusto-melonileivät

2 siivua ranskanleipää pala hunajamelonia 1/2 vuohenjuusto

Pilko juusto ja meloni. Asettele leivän päälle ja lorauta pintaan oliiviöljyä. Paista uunissa 10 min. 220 c:ssa.

Valkosuklaaunelma

1 valkosuklaalevy 1 dl kuohukermaa 1 rkl hunajaa

Laita kaikki kattilaan ja kiehauta. Kaada lasiin ja jäähdytä jääkaapissa.

Hunajamelonirahka

pala hunajamelonia 1/2 rahkaa 1 dl kuohukermaa 4 cl Cointreau-likööriä 2 rkl sokeria

Pilko hunajameloni. Vaahdota kerma ja sekoita loput ainekset

Lue myös:

    Uusimmat