- kuhan file - puolikas hunajameloni - kukkakaali - tlk maitorahkaa - ranskanleipä - vuohenjuustoa - valkosuklaata
Harri Syrjäsen ja Viivi Avellanin menu:
Kukkakaali-kuhacurry
1 kukkakaali 1/2 kuha 2 dl jugurttia 1 rkl currya 1 tl kuminaa
Pilko kukkikaali, paahda mausteet öljyssä. Kuullota kukkikaali ja lisää jugurtti. Hauduta 10 min. Lisää pilkottu kuha ja hauduta vielä 2 min.
Vuohenjuustolla kuorrutettua kuhaa
1/2 kuhafile leipäviipale 1/2 vuohenjuusto basilikaa 2 perunaa 1/2 valkosipuli pari timjamin oksaa
Laita leipä, basilika, juusto ja loraus oljyä tehosekoittimeen ja soseuta. Kuorruta kuha kuorutteella ja kypsennä uunissa 10 min. 200 c:ssa. Siivuta peruna ja paista oljyssä timjamin sekä valkosipulin kanssa.
Vuohenjuusto-melonileivät
2 siivua ranskanleipää pala hunajamelonia 1/2 vuohenjuusto
Pilko juusto ja meloni. Asettele leivän päälle ja lorauta pintaan oliiviöljyä. Paista uunissa 10 min. 220 c:ssa.
Valkosuklaaunelma
1 valkosuklaalevy 1 dl kuohukermaa 1 rkl hunajaa
Laita kaikki kattilaan ja kiehauta. Kaada lasiin ja jäähdytä jääkaapissa.
Hunajamelonirahka
pala hunajamelonia 1/2 rahkaa 1 dl kuohukermaa 4 cl Cointreau-likööriä 2 rkl sokeria
Pilko hunajameloni. Vaahdota kerma ja sekoita loput ainekset