Mainos

Viisikymppinen äiti käyttää samoja vaatteita kuin parikymppinen tytär – tältä se näyttää

Äiti ja tytär käyvät usein shoppailemassa yhdessä samoissa paikoissa, ja myös lainailevat ja vaihtelevat vaatteita keskenään.

52-vuotias Dawn pitää The Posh Rock -blogia yhdessä Emilie-tyttärensä kanssa. Äiti ja tytär bloggaavat kauneudesta. Dawn suuntaa tekstinsä 40–60-vuotiaille naisille ja uskoo, ettei kenenkään pitäisi kysyä itseltään "voiko ikäiseni pukeutua näin".

Äiti-tytär-kaksikko esittelee blogissaan, että viisikymppinen äiti todella voi pukeutua samoihin vaatteisiin kuin parikymppinen tytär. Englantilaiskaksikko suuntasi alennusmyynteihin, ja Dawn puki ylleen kaikki samat vaatteet kuin Emilykin. Kaksikko julkaisee kuvia päivän asuista, jotka ovat äidillä ja tyttärellä samat – he vain asustavat asut eri tavalla.

– Uskon monien ihmisten ajattelevan, että äitien tulisi pukeutua ”sopivasti”, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan, Dawn kuittaa Daily Mail -lehdelle.

 – Monia ikäisiäni naisia hermostuttaa olla rohkea muotivalinnoissaan, ja heillä on vaikeuksia voittaa epävarmuutensa sen suhteen, mitä muut ajattelevat.

Näin Dawn poseeraa Instagramissa:

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Äiti ja tytär käyvät usein shoppailemassa yhdessä samoissa paikoissa, ja myös lainailevat ja vaihtelevat vaatteita keskenään. Emilie-tyttären mukaan hänen äidillään on upea tyylitaju.

– Äitini on aina sanonut minulle ”pukeudu, miten tahdot, äläkä anna kenenkään käskeä sinua toisin”, tytär kuvailee.


***

5:05

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.