Viisi Kainuun prikaatin palveluksessa olevaa sairaalaan Kuhmon turman seurauksena – puolustusvoimien maastokuorma-auto kääntyi katolleen

2:23
Viisi loukkaantui puolustusvoimien ajoneuvon ajettua katolleen – tämä tiedetään nyt

Viisi Kainuun varusmiestä kuljetettiin sairaalaan tänä aamuna Kuhmossa sattuneen onnettomuuden seurauksena. Puolustusvoimien kuorma-auto kääntyi onnettomuudessa katolleen.

– Kymmenen varusmiestä toimitettiin Kuhmon terveyskeskukseen ja viisi Kainuun keskussairaalaan. Onnettomuudessa ei ollut muita osallisia. Meillä ei ole tarkempaa tietoa siitä, kuinka vakavasti he ovat loukkaantuneet, kertoo päivystävä palomestari Petri Vehniäinen MTV Uutisille.

Kainuun prikaatin tiedotuksesta vahvistetaan MTV Uutisille, että kaikki ajoneuvon kyydissä olleet olivat varusmiehiä.

– Yhtä lukuun ottamatta kaikki olivat päässeet pois ajoneuvosta. Pelastuslaitos avusti yhden henkilön ulos. Saatoimme vielä ajoneuvon stabiiliksi siten, että varmistimme, ettei se syty tuleen. Onnettomuuspaikalle asennettiin myös ilmakaariteltta, jossa onnettomuudessa olleet saattoivat lämpimässä odotella kuljetusta sairaalaan.

– Pelastustyöt ovat nyt ohi ja raivaus on käynnissä. Ensihoito on jo poistunut paikalta. Onnettomuuden syistä ei ole vielä mitään käsitystä, Vehniäinen jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja