Mainos

Viisi esinettä jotka toimivat myös seksileluina!

Jos kainostelet aikuisten lelukauppaan astumista, löytyy kotoakin monia esineitä, jotka ovat täysin käyttökelpoisia erotiikan apuvälineitä.

Thestir.com listasi viisi lähes jokaisen kodista löytyvää esinettä, jotka toimivat orgasmin vauhdittajina ja erotiikan elävöittäjinä. Perinteisesti täydellä lingolla tärisevä pesukone on toiminut ainakin elokuvissa parien lemmenleikkien näyttämönä, mutta nämä pienet esineet mahtuvat vaikka matkalaukkuun mukaan – eikä kukaan osaa epäillä, mihin salaiseen käyttötarkoitukseen ne on varattu.

Tärisevät applikaattorit

Muutamista kosmeettisista silmänympärystuotteista löytyy värisevä applikaattori, joka toimii näppärästi myös vibraattorina.

Pienet hierontalaitteet

Pattereilla toimiva ja tärisevä kasvojenpuhdistaja – kuten myös muut pienet hierontalaitteet virkistävät koko kroppaa.

Sähköhammasharja

Sähköhammasharjoihin on ainakin Yhdysvalloissa saatavilla korkkeja, jotka muokkaavat sähköhammasharjasta näppärän vibraattorin kädenkäänteessä.

Ladyshaver

Ota värähtelevästä ladyshaverista terä pois, niin käsissäsi on ihan toisenlainen tuote.

Matkapuhelin

Myös matkapuhelimen tärinäakulle voi keksiä uusia käyttötapoja. Esimerkiksi IPhoneen on saatavilla ilmainen vibrator application.

Löytyykö kotoasi laitteita ja välineitä, joilla on enemmän kuin yksi käyttötarkoitus? Kommentoi ja jaa vinkkisi alla olevan kommentti-osion kautta.

MTV3/Helmi

Lähde: Thestir.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.