Viime kevään Suomen mestari kohtaa ex-seuransa – ”Varasin tämän ottelun hyvissä ajoin itselleni”

A-lohkon voiton CHL:ssä jo varmistanut Tappara saa tänään vastaansa Slovakian mestarin Banska Bystrican. Slovakialaisseuran tolppien välissä torjuu Tapparan paidassa SM-kultaa voittanut Teemu Lassila.

MAINOS

CHL:n suomalaispelit C Morella!

Keskiviikko 4.10:
Klo 18.50 Tappara-Banska Bystrica (C More Sport 1)
Klo 18.50 KalPa-Stavanger (C More Sport 2)

Kaikki ottelut suorana C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Lassila siirtyi Slovakian mestarin riveihin täksi kaudeksi. Lassila kertoo, että ottajia olisi löytynyt muualtakin.

- Kauden jälkeen oli kiinnostusta Saksasta. En kuitenkaan tarttunut tarjoukseen ja siirryinkin Banskaan. Kuulin, että täällä oli entisiä NHL-pelaajia valmennuksessa.

- Kyseessä on kuitenkin Slovakian mestari ja pelaaminen CHL:ssä oli iso asia. Loppujen lopuksi Banska tuntuu hyvältä vaihtoehdolta.

Banska on A-lohkon viimeisenä, mutta sillä on vielä ohut sauma jatkopaikkaan. Se vaatii kuitenkin kahta kolmen pisteen voittoa.

Lassila on odottanut Tapparan kohtaamista siitä lähtien, kun lohkot arvottiin.

- Varasin tämän ottelun itselleni jo hyvissä ajoin. Haluan pelata Tapparaa vastaan. Meidän on kuitenkin voitettava heidät kahdesti ja se on meille iso haaste.

34-vuotias Lassila on pelannut Liigassa myös TPS:ssä, Ässissä sekä HPK:ssa. Lassila oli voittamassa vuoden 2011 maailmanmestaruutta leijonapaidassa.

Ottelu alkaa tänään Hakametsässä kello 19.00. Joukkueet kohtaavat toistamiseen ensi keskiviikkona Slovakiassa. Molemmat ottelut näytetään suorana C Moren kanavilla.

Lue myös:

    Uusimmat