Viime hetken pelastus: Äiti sai äkillisen kohtauksen – kaupan myyjä nappasi vauvan sylistä

Yhdysvaltojen Coloradossa nähtiin uskomaton pelastus, kun lähikaupan myyjä nappasi vauvan viime hetkellä kohtauksen saaneen äidin sylistä.

Coloradolainen myyjä Rececca Montano pelasti kohtauksen saaneen äidin vauvan. Mashablen videolla näkyy, kuinka Montano nappasi vauvan äidin sylistä viime hetkellä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tulin tiskille auttamaan ja puhuin hänelle, hän vastasi minulle, eikä mitään ongelmaa ollut. Ja yhtäkkiä tytöllä oli lasittunut ilme kasvoillaan, ja tiesin, ettei jokin ollut kunnossa. Nappasin vauvaa käsivarresta, ja yritin kysyä äidiltä, että: "Tarvitsetko apua? Haenko jonkun? Mikä hätänä?" Mutta hän oli vain ihan pihalla. Joten ajattelin, että minun on pakko ottaa tämä vauva ennen kuin jotain tapahtuu ja samantien hän kaatui, Montano kertoo.

– En edes muista tarttuneeni häneen, mutta en pystynyt pitämään kiinni. Joten huusin kaupassa olleelle asiakkaalle, otin puhelimen ja näppäilin hätänumeron vauvan ollessa sylissäni. Kun menin tiskin toiselle puolelle auttamaan tyttöä, annoin vauvan asiakkaalle, koska halusin auttaa lattialla olevaa tyttöä. Hänellä oli hyvin paha kohtaus.

Montano kertoo, että kohtauksen saanut tyttö tuli seuraavana päivänä kauppaan kiittämään vauvansa pelastamisesta. Hän kertoi myös saaneensa kohtauksia läpi elämänsä. Onneksi kaikki päättyi nyt mainiosti: äiti ja vauva voivat hyvin.

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Uusimmat