Viikon kuuma mies: Valloittava Tom Hiddleston

Brittinäyttelijä Tom Hiddleston on häikäisevä komistus, jolla on aina aikaa faneilleen ja muutamalle mahtavalle tanssiliikkeelle.

33-vuotias Tom Hiddleston on valloittanut useimpien naisten sydämen upealla ja vilpittömällä hymyllään. Kyseinen komistus osaa laulaa, tanssia, näytellä ja hän välittää aidosti muista ihmisistä.

Thor-elokuvien kautta suureen suosioon noussut hurmuri onkin yksi Hollywoodin pidetyimmistä näyttelijöistä.

Kampanjoi naisten oikeuksien puolesta

Mies arvostaa naisia paljon ja kampanjoikin usein naisten oikeuksien puolesta. Mies otti lähiaikoina osaa muun muassa näyttelijä Emma Watsonin innoittamana He For She -kampanjaan.

Tanssii ja laulaa

Naiset arvostavat miehissä yllättäviä ja herttaisia puolia. Tämän viikon kuumassa miehessä niitä on riittämiin. Hiddleston uskaltaa laittaa itsensä nimittäin likoon tanssimalla, laulamalla ja imitoimalla muita tähtiä haastatteluiden aikana. 

Mies myös puhuu lukuisia kieliä, joten hän on takuulla hurmaavan fiksu tapaus. 

Ilmiömäinen hurmuri tekee töitä myös ääninäyttelijänä. Katso, kuinka mies muuntautuu Kapteeni Koukuksi elokuvassa Helinä-keiju ja merirosvokeiju alla olevassa videoklipissä.

Vanhempien ero innosti näyttelijäksi

Hiddlestonilla on kaksi siskoa. Komistuksen vanhemmat erosivat hänen ollessa 13-vuotias. Hiddleston innostui näyttelemisestä paljon, koska sen avulla hän pääsi pakoon eron aiheuttamia hankaluuksia.  

Hiddleston on melkein jokaisen naisen unelma poikaystävä ja hänet on myös vielä mahdollista napata, koska viimeisten tietojen mukaan hän ei seurustele. Uskomatonta, mutta totta, hän on vielä sinkku!

Katso ihanat kuvat:

Kuvagalleria 14 kuvaa - katso

Tom Hiddleston

Lue myös:

    Uusimmat