Mainos

Viikko vielä! Asuntomessut alkavat Porissa – näin varmistat mukavan messuvisiitin

Asuntomessut starttaavat viikon kuluttua perjantaina. Porissa kannattaa vierailla messujen lisäksi Yyterin dyyneillä, osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun SuomiAreenan aikaan ja jammailla jazzin tahtiin Pori Jazzeilla. ​​​​​​​​​​​​​​

Asuntomessut Porin Karjarannassa alkavat perjantaina 6. heinäkuuta. Jotta vierailu messuilla onnistuu mutkitta, kannattaa tutustua etukäteen messupysäköintiin, messubussireitteihin, kevyen liikenteen reitteihin ja oheiskohteisiin.

Messupysäköinti on järjestetty Kirjurinluotoon, joka sijaitsee noin viiden minuutin ajomatkan päässä messualueelta. Pysäköintialueelle on opastus jokaiselta kaupungin sisääntuloväylältä.

Maksuttomat bussit liikennöivät non-stopina pysäköintialueen ja messujen välillä. Bussimatka kestää muutaman minuutin. Opasteet ohjaavat myös kävelijät perille. Kävelymatkaa pysäköintialueelta messuilla kertyy puolisentoista kilometriä.

Liput messuille kannattaa ostaa etukäteen netistä. Portiltakin voi ostaa lippuja, mutta ennakkoon lipun ostanut välttyy mahdolliselta jonottamiselta.

Esteetön messualue sopii kaikille

Karjarannan messualue on esteetön ja maltillisen kokoinen. Niinpä se sopii hyvin myös lapsiperheiden vierailuille.

Lapset viihtyvät vaikka vanhempien messukierroksen ajan Siljaland Lapsiparkissa, joka sijaitsee messukohteenakin tutuksi tulevassa päiväkodissa. Messualueella on myös pop-up-leikkipuisto.

Alueelta löytyy viisi kahvilaa ja kaksi ravintolaa: Cafe Karjaranta, Cafe Teatteri, Cafe Porkka ja Cafe Reposaari sekä Ravintola Yyteri ja Bistro Kirjuri.

Sovellukset apuna:

- Visit Pori -sovellus auttaa Porin vierailussa ja sisältää tietoa ja tarjouksia.

- Messukohteita ja -palveluita esittelevä Asuntomessujen oma sovellus on ladattavissa ensi viikosta alkaen.

Tutustu samalla Poriin ja oheiskohteisiin

Porissa vietetään tänä kesänä Superkesää, kun Asuntomessujen aikaan kaupungissa pyörähtävät käyntiin niin musiikkitapahtuma Pori Jazz kuin keskustelutapahtuma SuomiAreenakin. Superkesän kunniaksi Porissa on maksuton julkinen liikenne viikolla 29.

Messualueelta pääsee helposti myös Porin keskustaan joko messubussilla, pyörällä tai jalan. Messualueelta keskustaan on noin kaksi kilometriä.

Myös Yyterin dyynit ovat Porissa näkemisen arvoiset. Porin Linjojen linjat 34 ja 36 vievät messuvieraat messulipulla maksutta Yyteriin joko kauppatorilta tai Porin matkakeskukselta.

Asuntomessujen viralliset oheiskohteet ovat avoinna maksutta kaikille kävijöille koko messukuukauden ajan. Messuvieraat pääsevät tutustumaan peruskorjattuun Porin Teatteriin ja sen vieressä rakentuvaan uusinta kerrostaloteknologiaa toteuttavaan Karhukortteliin.

 Asuntomessut Porissa 6.7.-5.8.2018

- Messujen pääportti sijaitsee osoitteessa Karjarannantie 25.

- Messuportilla on Asuntomessujen asiakaspalvelu.

- Messualueelta löytyy sekä Asuntomessujen infopiste että Pori-info.

- Lisää tietoa Asuntomessujen sivuilta

 

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja