Viidakossa tunteet kuumenevat – Esko Eerikäinen ärähtää leiriläisille: "Jos te ette uskalla heittäytyä…"

Esko Eerikäinen avaa sanaisen arkkunsa leiriläisille 2:03
Mitä Eskon selän takana puhutaan? Katso video!

Olen julkkis… Päästäkää minut pois! -seikkailurealityssa käydään kipakkaa keskustelua tehtävien suorittamisesta.

Radiojuontaja Esko Eerikäinen avaa sanaisen arkkunsa tämän illan Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -jaksossa. Ohjelmassa julkisuudesta tutut henkilöt matkaavat keskelle viidakkoa kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyspottiin.

Leirissä käydään kiivasta keskustelua siitä, kuka lähtee suorittamaan tulevaa tähtitehtävää ja millä asenteella. Tähtitehtävän kautta julkkisryhmällä on mahdollista hankkia leiriin ruokaa ja muita tarpeellisia hyödykkeitä tehtävässä kerättävillä tähdillä. Eerikäinen on vahvasti sitä mieltä, että tähtitehtävää ei voi lähteä suorittamaan epäröiden.

– Pitää myöskin muistaa, että tähdistä me saamme sitä safkaa. Jos te ette uskalla heittäytyä niin sitten sanoo, että ”hei minä haluaisin ehkä mennä, mutta en välttämättä uskalla”. Sekin on fine. Tai sitten vaan selkeästi joukkueen päällikkö päättää ja määrää. Se on toinen vaihtoehto, Eerikäinen tilittää.

Kaikki leiriläiset eivät kuitenkaan ole Eerikäisen kanssa samaa mieltä siitä, että joukkueen päällikkö nimittäisi tehtävää suorittavat henkilöt.

– No me teemme parhaamme. Minua ärsyttää jotenkin toi Eskon asenne, että ihan kun me lähtisimme sinne sillä asenteella, että emme tekisi (parastamme), ex-missi Heidi Sohlberg pohtii.

Mitä Eskon selän takana puhutaan? Katso videolta!

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat