Vihapuhe jyllää keskustelupalstoilla: ”Maissipuuroa maistelemaan, suljettu leiri tai turpa kiinni!”

Sosiaalisen median keskustelupalstoilla esitetään estoitta näkemyksiä muun muassa ulkomaalaisista ja Suomen poliittisesta johdosta.

STT on koonnut tuoreita esimerkkejä kuvastamaan keskusteluiden sisältöä, joiden kielenkäyttö on osin alatyylistä.

Suomi Ensin -ryhmän Facebook-keskustelussa ministerit saavat silmät, korvat täyteen

– Sipilä teki maastamme turvattoman kaatopaikan, joten ottakoon paska nyt vastuun tekemisistään, eikä siihen riitä poliittinen vastuu.

– Sipilää saa tästäkin kiittää, että raahaa mutiaisia tänne. Miksei ne mene kyläilemään Sipilän sukulaisten kotiin.

– Orpo-reppana joutaa kyllä valtakunnanoikeuteen viharikoksesta Suomea ja sen kansaa vastaan päästämällä maahan ilman lupaa yli 30 000 huijari-islamistia mellastamaan rauhallisen kansan keskuuteen!

– Orpo-piru sano ittes irti, tai joku muu tekee sen ja lähde mamujes kanssa Siperiaan.

– Suomalaisten turvallisuus ensin! Rajat kiinni ja kaikki vokit kiinni! HALLITUS VASTUUSEEN! Petteri Orpo saatava valtakunnanoikeuteen!

Suomi24-keskustelupalstalla presidentti Tarja Halosta ohjeistetaan pitämään suu kiinni

– Eikö se saatanan mielipuoli setalainen saanut jo tarpeeksi korvaamatonta tuhoa aikaiseksi. Pitäisi nyt edes sen lehmänturpansa eläkkeellä kiinni.

– Halonen on mielipuoli femakko.

– On muistettava, että Haloska jo valmiiksi, ennen presidenttiyttään, oli suomalaisen pervokerho Setan puheenjohtaja... Setassa myös raiskaajat katsotaan seksuaalivähemmistöihin kuuluviksi.

Paskaduuni ei kuulu suomalaisille Suomi24:llä

– Ei Suomalainen tee paskaduunia, eikä tartte tehdäkään. Pakolaiset ja muut mamut on sitä varten.

– (Irakilaiset eivät tee täällä muuta) kuin loisii ja ääliö-Suomi maksaa ilomielin. Siinä sivussa nussivat mahdollisimman monia horoja... Ovat vallanneet kirjastot, kaikki tietokonepäätteetkin ovat aina heidän, niiden mustien miesten, hallussa. Naiset hoitaa lapsia kotona, jokaisella miehellä on neljä vaimoa eri osoitteissa ja jokaisella vaimolla liuta ihan pieniä mustia vauvoja.

Rajat kiinni -kansanliikkeen keskustelussa turvapaikanhakijoita puolustanut pappi Marjaana Toiviainen joutaakin Tansaniaan

– Mulla tuli sellanen kauhukuva, että passaakohan punapääpappia päästää Tansaniaan tai minnekään muuallekaan. Hän kun alkaa siellä touhuamaan, niin kansat peljästyy ja joutuu lähtemään pakomatkalle ja ne tulee tänne.

– Joo, alkaa vielä tyrkyttään tulipuskaansa siellä, niin kaikki nuoret miehet pakenee!

– Katoa sitten, äläkä huomiohuoraa.

– Vittu se minnekään, hakee säälipisteitä ja jatkaa rikollisella tiellään.

– Sinne vaan maissipuuroa syömään. Lähetyssaarnaajaksi... aloittaa varmaan siitä asennosta.

Hommaforumilla huutia "haittamamuille"

– Maahantunkeutujat, eli kutsumattomat ja paperittomat maahantulijat, ovat ongelmaporukkaa. Heidän varalleen pitäisi kehittää joko kansallinen tai eurooppalainen ratkaisu. Ratkaisuun kuuluisi välivarastointi suljetuille leireille ja myöhemmissä vaiheissa poistaminen Euroopan ulkopuolelle.

– Jos olisin diktaattori, niin keskittäisin haittamamut yhdelle leirille. Tosielämässä vaikka haittamamut hajautettaisiin, niin ajan myötä he muuttaisivat yhdelle alueelle ja muodostaisivat siitä slummin. Helsingin matulähiöt keräävät koko maan somput samaan läjään.

– Parasta olisi tosiaan keskittää haittaporukka yhteen paikaan ja jättää muu maa paskomatta.

Joihinkin yhdyssanoihin ja kielivirheisiin on tehty kielenhuollollisia korjauksia, mutta kirjoittajien käyttämä terminologia on säilytetty sellaisenaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.