Vihaatko imurointia tai tiskaamista? Kotitöiden välttely paljastaa luonteesi!

Vältteletkö vaatekaapin siivousta tai tiskausta? Goodhousekeeping.com kertoo, mitä tiettyjen kotitöiden vältteleminen kertookaan luonteestasi. 

Jopa siivousta rakastavat ihmiset saattavat lykätä tiettyjen kotitöiden hoitamista hamaan tulevaisuuteen puhumattakaan yleensäkin siivousta vihaavista henkilöistä. Lue, mitä omat tapasi kertovat persoonallisuudestasi!

Välttelet: Kylpyammeen tai suihkuhuoneen jynssäämistä

Olet: spontaani

Pitkän tähtäimen suunnittelu saa sinut lähinnä pyörittelemään silmiäsi. Et ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä, jotka eivät voi elää ilman kalenteria ja tarkkoja ajankäyttösuunnitelmia. Kylpyammeen tai suihkukopin jynssäys vaatii aikaa, ja sinulla on aina parempaa tekemistä kuin kaakeleiden saumojen hinkkaaminen.

Välttelet: Vaatekaapin karsimista

Olet: optimisti

Muutaman kerran vuodessa saat inspiraation käydä läpi vaatekaappisi sisältöä. Lopputuloksena kuitenkin on, ettet malta luopua vanhoista vaatteistasi. Kaapistasi löytyykin opiskeluaikaisia huppareita ja ikiaikaisia mekkoja, joita tiedät tarvitsevasi vielä jonain kauniina päivänä.

Välttelet: Tiskaamista

Olet: luova

Kulinaristiset kokeilusi saavat aikaan ison joukon ihasteluja... ja tiskiä. Vaikka viihdyt ruoanlaiton parissa tunnin jos toisenkin, lopahtaa kiinnostuksesi keittiössä puuhastelua kohtaan heti, kun olisi aika tiskata likaiset astiat. Vaikka omistaisit tiskikoneen, kehittelet itsellesi uutta tekemistä mieluummin kuin kosket siihen.

Välttelet: Imurointia

Olet: taiteilija

Et voi ymmärtää, miten joku nauttii yksitoikkoisesta edestakaisesta imurin liikuttelusta mattoa pitkin. Sinä käytät mieluummin lauantaiaamusi maalaillen, tanssien tai laulaen, vaikket näissä kovin hyvä olisikaan.

Välttelet: Pölyjen pyyhkimistä

Olet: realisti

Pölyä on. Pölyä on aina. Joten miksi taistella sellaista vastaan, mitä ei voi voittaa? Käytät päiväsi mieluummin järjestelemällä tavaroita ja heittämällä pois pölyä keräävät tavarat.

Välttelet: Pyykin viikkaamista

Olet: pragmaatikko

Pyykkien heittäminen koneeseen ja pesukoneen käynnistäminen ei sinua haittaa, mutta kun olisi aika viikata puhtaat pyykit kaappiin, kiinnostuksesi lopahtaa täysin. Et voi ymmärtää, miksi puhtaita pyykkejä pitäisi jaksaa viikata, onhan monet vaatteet silti silitettävä ennen käyttöä. Oletkin valmis luopumaan lipastoista ja piirongeista saadaksesi vaatteet roikkumaan henkareista.

Välttelet: Jääkaapin siivoamista

Olet: perfektionisti

Miten sotkuinen jääkaappi voisi kieliä perfektionismista? Helposti. Perfektionisti tekee jotain vasta, kun hän on varma, että osaa tehdä asian oikein. Niinpä sotkuinen jääkaappi saattaa olla merkki siitä, että voisit olla itseäsi kohtaan hieman lempeämpi. 

Lue myös:

    Uusimmat