Vietä itsenäisyyspäivää MTV Uutisten seurassa! Juhlalähetys on täynnä tähtiloistoa

2:29:56
Katso juhlalähetys kokonaisuudessaan tästä!

Vietä itsenäisyyspäivää MTV:n seurassa. MTV Uutiset Liven juhlaohjelmaa alkaa kello 17 osoitteissa mtvuutiset.fi ja mtv.fi.

MTV Uutisten itsenäisyyspäivän erikoislähetys on täynnä tähtiloistetta. Vuoden 2021 aikana mielenkiintoa herättäneet tähdet laittavat parasta ylleen ja tulevat juhlistamaan Itsenäisyyspäivää hotelli Kämpiin rakennettuun Itsenäisyyspäivän studioon.

Erikoislähetykseen saapuvat muun muassa kesällä Suomeen muuttanut entinen NHL-tähti, nykyinen liigajoukkue Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen puolisonsa Katerina Jokisen kanssa.

Lisäksi paikalle tulee MTV3-kanavan suosikkitähtiä ja politiikan huipulta tunnettuja henkilöitä. Lähetyksessä nähdään perinteiseen tapaan myös presidenttiparin haastattelu.

Vieraita laidasta laitaan

Miljoonayleisön sosiaalisessa mediassa keränneellä Erna Huskolla on ollut raju vuosi. Tähti tulee kertomaan uusimmista käänteistään livelähetykseen.

– Erittäin haastava vuosi. On käyty isoissa tunnemyrskyissä, Husko vihjailee MTV:n itsenäisyyspäivän haastattelun sisällöstä.

Lähetyksessä nähdään myös MTV3-kanavan Maajussille morsian -ohjelman myötä rakastunut pari Niina Wunsch ja Kalle Hanhijärvi. Pari tulee kertomaan lähetyksessä uusista tulevaisuuden suunnitelmistaan.

– Tullaan oikein kivalla mielellä. Kyllä sitä mielellään Kallen kanssa juttelee elämästä ja kaikesta asioista, Niina kertoo.

Muotisuunnittelija Mert Otsamo on päässyt tekemään kuluneen vuoden aikana maailmanlaajuista läpimurtoa ja tuo juhlalähetykseen kansainvälistä loistetta.

Vuoden aikana mediamaailma sai uuden tähden Diili-voittaja Sointu Borgista. Borg tulee lähetykseen avautumaan uusista kuulumisistaan ja lupaa, ettei hänen asunsa kalpene perinteisten Linnan juhlien loistolle.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman pitkäaikainen juontaja Mikko Leppilampi tulee avaamaan lähetyksessä lopettamispäätöksensä taustoista ja kertomaan tulevista urasuunnitelmistaan.

Lähetyksessä nähdään myös kansanedustaja Ilmari Nurminen ja vieraillaan THL:n ylilääkäri Hanna Nohynekin kotona Iitissä. 

6:49
Erikoishaastattelu: Hanna Nohynekistä tuli koronajulkkis, joka ei ole pitänyt kunnollista lomaa koko pandemian aikana. Katso video.

Juontaja, tubettaja ja somevaikuttaja Veronica Verho ja Sohvaperunoista tutuksi tullut Juhani Koskinen saapuvat ohjelmaan pariskuntana ja kertovat, miltä tulevaisuus näyttää myös työn saralla.

Lisäksi ohjelmassa nähdään ja varsinkin kuullaan Maamme-laulu pianisti Risto Laurialan ja mezzosopraano Laura Mäkitalon upeana tulkintana. Lähetyksen lopuksi herkistytään Laurialan soittaman Jean Sibeliuksen Finlandian sävelissä.

Itsenäisyyspäivän erikoislähetyksen juontavat MTV Uutisten toimittajat Iriz Silander ja Jonna Kumpula.

Hyppää siis mukaan tähtiloisteeseen MTV Uutiset Livessä Itsenäisyyspäivänä 6.12 klo 17 alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja