Vieläkö Sinin pitää äristä ja komentaa Suvia? Pekka Pouta kertoo, miten Suvin ensimmäinen työpäivä sujui

Näin Pekka Poudan Suvi-koiran ensimmäinen päivä sujui – sää lupaa kylmää kyytiä 8:42
Näin Pekka Poudan Suvi-koiran ensimmäinen työpäivä sujui ja näistä ruoista Sini innostuu – videolla myös lyhyt sääennuste viikonlopulle

Suvi-koiran ensimmäinen työpäivä Pöllölaaksossa tuntui sujuvan hyvin noviisilta Sini-koiran opeissa. Suvi tullaankin näkemään Huomenta Suomessa jatkossakin. 

MTV:n meteorologi Pekka Pouta toi tänään torstaina Sini-koiran siskon Suvin Helsingin Vallilaan Pöllölaaksoon. Edessä oli 5-kuukautisen Suvin ensimmäinen työpäivä jo vuosia TV-katsojia säälähetyksissä ilahduttaneen Sinin opastuksella. 

Suvi-koira järjesti MTV Uutiset Liven lähetyksen lopuksi yllätyksen sääkarttojen vieressä – katso hauska lopetus videolta! 

Paikat olivat Suville Poudan mukaan tutut, sillä Suvi piipahti uutistoimituksessa elokuun loppupuolella, kun Pouta esitteli sääkarttojaan Huomenta Suomen viikonlopussa. 

Väsynyt, mutta onnellinen. Näin Pekka Pouta kuvasi tunnelmiaan MTV Uutiset Liven studiossa maaten meritähtenä lattialla.

Samaa mieltä lienee myös pian 10 vuotta täyttävä Sini – onhan Suvi todella vikkelä tapaus. 

– On aika rankkaa, kun kaksi tällaista keski-ikäistä – Sini ja minä – herätään aamuneljältä ja mennään väsyneinä kotiin ja siellä tuollainen kunnon Touhu-Petteri touhaamassa. 

– Tämä karvakerä pyörii ja riivaa meitä ja sitten pitäisi vielä mennä ulos, Pouta kertaa.

Torstainen visiitti Huomenta Suomessa ei siis jää Suvin viimeiseksi, vaan koiranpentu tullaan näkemään Pekan ja Sinin rinnalla aamuisin sääkarttojen äärellä.

Seuraava kerta saattaa mennä jo kuin vanhalta tekijältä, sillä Suvin ensimmäinen oikea työpäivä Pöllölaaksossa sujui ilman sen suurempia kommelluksia.

– Ei tullut yhtään vahinkoa sisälle, pari tekokukkaa se kaatoi ja yhden listanpalan se löysi studiosta sermin takaa, eli ei mitään vahinkoja, Pouta kertaa aamun sujumista Suvia kehuen. 

Ranskan-matka huoletti: Miten Sini ja Suvi tulevat toimeen?

Suvin leikkisyys ja Duracell-pupumainen energia on ollut ilman aamuvuorojakin väsyttävää kotipuolessa. Sini on joutunut ärähtämään ja komentamaan pienempää borderterrieriä.

Pouta oli puolisonsa Mari Sarolahden kanssa hieman huolissaan, miten Sini ja Suvi pärjäävät hoitopaikassa keskenään, kun pariskunta suuntasi kahdeksi viikoksi Ranskaan lomailemaan. 

– Kaksi viikkoa, kun nämä oli keskenään hoitopaikassa, niin nämä laumaantui aika hyvin. 

Mitä Pouta tarkoittaa laumaantumisella? Entä, mikä on Sini-koiran lempijuusto? Myös nämä asiat selviävät jutun alussa olevalta videolta! 

Lue myös:

    Uusimmat