Mainos

Video: Trumpin vaimo esiintyi tukeakseen miestään: "Hän on kiltti mies, jolla on hyvä sydän"

Republikaanien presidenttiehdokkuudesta kisaava Donald Trump on kampanjansa aikana suututtanut monet ihmiset tavallaan puhua naisista ja naisille. Nyt Trump yrittää paikkailla asiaa tuomalla lavalle harvoin esiintyvän tukijansa, oman vaimonsa.

Melania Trump astui lavalle Milwaukeessa Trumpin vaalitilaisuudessa.
Melania piti lyhyen puheen, jonka aikana hän puhui miehensä hyvistä puolista ylistäen häntä "kiltiksi mieheksi, jolla on hyvä sydän".

Puheensa aikana Melania kehui miehensä kommunikointitaitoja ja neuvottelukykyä. Ylistystä sai myös miehen johtajuus ja luonteenpiirteet.

Melania puolusti miestään hänen vastustajiltaan ja kriitikoiltaan, jotka ovat sanoneet Donald Trumpin tekevän hallaa kampanjalleen sopimattomilla kommenteillaan.

Trumpin mahdollisuuteen voittaa demokraattien mahdollinen presidenttiehdokas Hillary Clinton suhtaudutaan epäillen. Joidenkin Trumpin kommenttien uskotaan olevan liikaa äänestäjien korville.

Clinton on tarttunut hanakasti Trumpin alentavina pidettyihin lausuntoihin ja puolustanut naisia ja naisten oikeuksia useasti. Viimeisin tälläinen tapaus sattui Trumpin sanottua, että abortin pitäisi olla laiton Yhdysvalloissa ja laittoman abortin tehnyttä naista tulisi rankaista. Clinton kommentoi lausuntoa toteamalla sen olevan "yksi järkyttävimmistä ja vaarallisimmista lausunnoista, joita kukaan presidentiksi pyrkivä on pitkään aikaan sanonut".

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.