Mainos

Video todistaa – kuninkaan seksikuva väärennös?

Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaan kohua herättänyt seksikuva on paljastumassa väärennökseksi. Kohu alkoi, kun yökerhoyrittäjä Mille Markovics luovutti ruotsalaislehti Expressenille kuvan, jossa kuninkaan väitetään katselevan vähäpukeisia naisia.

Jo saman tien monet Expressenin haastattelemat asiantuntijat tuomitsivat kuvan väärennökseksi. Asiantuntijoiden mukaan monet seikat muun muassa kuvan varjoissa ja valon suunnissa paljastivat, että Kaarle Kustaan pää oli liitetty kuvaan jälkikäteen. Markovics on kiistänyt jyrkästi, että kuva olisi väärennös. Hän on myöntänyt, että kuvan taustaa on muokattu kuvassa esiintyvien naisten suojelemiseksi, mutta kuninkaan hän väittää olleen aidosti paikalla kuvanottohetkellä.

Uusimman todisteen mukaan kuninkaan pää on kuitenkin leikattu kuvaan Kaarle Kustaan ja kuningatar Silvian yhteisestä televisiohaastattelusta vuonna 1976. Expressen sai kuvamysteeriin apua nettisivusto Flashbackilta nimimerkiltä Stig-Britt. Ruotsalaislehti Expressen otti yhteyttä nimimerkin käyttäjään, joka paljastui 25-vuotiaaksi it-alan ekspertiksi. Kaarle Kustaan ja Silvian yhteisvideo löytyy Youtubesta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.