Mainos

VIDEO: Tätäkö yrityskulttuuri on nykyään? Kilpailijat toistensa kaulassa

Toisen kehuminen, nauru, ilo ja yhdessä tsemppaaminen. Ei kuulosta ihan tyypilliseltä suomalaisessa yritysmaailmassa.

Tänään järjestettävässä Hyvän Hiilloksen illassa puhalletaan uudenlaista, positiivista henkeä suomalaiseen yhteiskuntaan. Illan haasteena on kehua "pahin kilpailija" lavalla, suorassa lähetyksessä.

Video

MTV:n toimitusjohtaja Heikki Rotko ja Sanoma Media Finlandin kaupallisen organisaation johtaja Antti Järvinen olivat ensimmäinen "taistelupari".

Järvinen aloitti kehumalla MTV:n ohjelmatarjontaa. 

– Se duuni, jota Maikkari ja Hegu on tehnyt urheilun eteen, on ihan käsittämätöntä. Meillä ei olisi kotisohvilla urheilua eikä urheilutaloutta samalla tavalla, jos ei Maikkari siihen panostaisi. 

Rotko vastasi kehumalla Sanoman historiallista taistelua sananvapauden puolesta.

– On huippuhieno suoritus, että on tällaisen taipaleen pystynyt menemään. On hienoa huomata, että Suomesta syntyy tällaista voimaa. Sanoma on nyt suomalainen mediajätti, suurin ja kaunein. Ei siitä pääse mihinkään, ja rahaakin vielä siihen päälle, Rotko sanoi viitaten Sanoman rakennukseen Helsingissä.

Katso koko keskustelu sekä kaikkien taisteluparien kehukimara yllä olevalta videolta.

Mukana on muun muassa edustajia Keskosta ja SOK:sta, puolueista sekä EK:sta ja SAK:sta.

Illan juontavat Ali Jahangiri ja Mika Tommola.

Hyvän Hiilloksen Illan järjestää ryhmä ihmisiä ja yrityksiä, joita yhdistää halu etsiä uusia näkökulmia yritysmaailmaan ja yhdistää hyvää mieltä yrityskulttuuriin.

Ilta on saanut inspiraationsa Hyvänmielenosoitus-tapahtumasta, jossa hyvää mieltä käytiin osoittamassa kaikissa Suomessa olevissa eri maita edustavissa suurlähetystöissä.

– Tässä käännetään suomalaisille negatiivisena pidetty luonteenpiirre kateus voimavaraksi. Mitä, jos kanavoimalla kateuden oman tekemisen parantamiseen voisikin saada jotain ihan uutta aikaiseksi? Todetaan, että tehdäänkin kaverista kateellisia meille, pohtii MTV Mediamyynnin johtaja Jere Teutari, joka avasi tilaisuuden.

Kampanjan järjestää voittoa tavoittelematon Hyvänmielenosoitus –yhdistys yhteistyössä MTV:n ja mediatoimistokonserni Omnicom Media Groupin kanssa.

Katso lisätietoja täältä!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.