VIDEO: Schwarzenegger haastaa nuoren itsensä uudessa Terminatorissa - traileri julki

Toimintaelokuvien ystävät voivat kesällä 2015 verestää muistojaan kultaisesta 1980-luvusta: Arnold Schwarzenegger on palannut Terminatoriksi.

Torstaina julkistetussa Terminator: Genisys -elokuvan trailerivideossa Schwarzenegger on jälleen suojelemassa Sarah Connoria (näyttelijänä Emily Clarke) - mutta tällä kertaa myös itseltään.

Juoni uusii aiempien Terminator-elokuvien tapahtumia. Kapinallisten johtaja, Sarah Connorin poika John Connor (näyttelijänä Jason Clarke) joutuu kyborgien hyökkäysten kohteeksi niin elokuvan nykypäivässä vuodessa 2029 kuin menneisyydessäkin.

Ensimmäisessä Terminator-elokuvassa (1984) Schwarzeneggerin näyttelemä kyborgi yritti tappaa Sarah Connorin. Nyt tuosta elokuvasta tuttu, tietokoneanimoitu nuori Arska saa kimppuunsa 67-vuotiaan harmaahapsisen, Connoreita suojelevan veteraanikyborgi-Arskan.

Kyseessä on jo historian viides Terminator-elokuva. Schwarzenegger oli mukana kolmessa ensimmäisessä, joista jälkimmäinen lytättiin pahoin. Myös saagan neljäs osa sai murska-arviot. Tuosta Terminatorista Schwarzenegger puuttui. Hän toimi tuolloin Kalifornian osavaltion kuvernöörinä.

Lue myös:

    Uusimmat