Mainos

VIDEO: Sara Forsbergilta taas uusi valloitus – kesäkumibiisi Kasmirin kanssa

Kasmir ja Saara esittävät tämän kesän kesäkumibiisin.

Kesäkumibiisi on jokakesäinen kampanja, jolla pyritään edistämään etenkin nuorten kondomin käyttöä. 

Vuoden 2015 kesäkumibiisin esittäjät ovat Kasmir ja Saara eli Sara Forsberg. Vauvoja-kappale ja sen musiikkivideo julkistettiin perjantaina. 

Videolla Saara nähdään tiukassa bisneslookissa sekä pelipaitaan sonnustautuneena sohvaperunana. Kasmir puolestaan kantaa Saaralle ja hänen ystävilleen drinkkejä ja siivoaa kotia. 

– Ensinnäkin ihan älyttömän siistiä päästä tekemään oma kesäkumibiisi! Kun kyseessä on vielä 20v juhlavuosi, päätimme tuottajieni kanssa tehdä tämän "go big or go home" -tyylisesti. Biisissä vierailee nimittäin Saaran lisäksi myös Higher Ground -gospelkuoro. Biisi edustaa myös hieman erilaisempaa Kasmir-soundia, Kasmir kertoo kappaleesta.

Kesäkumibiisi on radiokanava YleX:n kampanja, joka järjestetään nyt 20. kertaa. YleX:n mukaan kappaleen musiikkivideo kuvattiin Los Angelesissa. Kasmir kehuu sivustolle videon kuvauksia.

– Talo oli sähköistynyt aamusta yöhön saakka. En ole kokenut sellaista aikaisemmin. Parhaat kuvaukset, joissa olen ikinä ollut mukana.

Kasmir tuli tunnetuksi viime kesänä Vadelmavene-kappaleellaan. Sara Forsberg puolestaan julkaisi ensimmäisen Ur Cool -singlensä huhtikuussa. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.