Loirin kanssa dueton tehnyt Robin: Unelmani kävi toteen

Robin yksi Elämä lapselle -konsertin tähdistä 10:22

Teinisensaatio Robinin tuore musiikkivideo Yö kuuluu meille julkaistiin tänään.

Kotimaisen musiikkitaivaan tähdet, Jussi69, räppärit Nikke Ankara ja Brädi sekä Santa Cruz -yhtye ovat mukana teinitähden uutuusvideolla. Kappale kuullaan myös tänään Elämä lapselle -konsertissa, jossa Robin esiintyy.

– Halusimme tehdä Run-DMC – Aerosmith -tyylisen ratkaisun, jossa sekoitetaan räppiä ja rockia. Minä tuon siihen sitten hieman pop-elementtiä mukaan. Oli älyttömän hyvä yhteishenki tyyppien kanssa, olin ihan fiiliksissä koko hommasta, Robin kuvailee MTV.fi:lle.

Tänään Huomenta Suomessa vierailleelta Robinilta tulee lokakuussa myös uusi albumi. Duettolevyllä kuullaan muun muassa Robinin ja Vesa-Matti Loirin yhteisveto. Nuorisotähti on maestron kanssa työskentelystä varsin tohkeissaan.

–Olen katsonut Uuno Turhapuroja ja kuunnellut Veskun musiikkia ihan pienestä pitäen. Lapin kesä oli itse asiassa ihan ensimmäinen biisi, jonka esitin livenä koskaan kenellekään. Avotakan korokereunus toimi lavana, ja esitin sen perhetutuille nuorena. Nyt on ympyrä todellakin sulkeutunut, Robin nauraa.

Robin kertoo, että tulevalla levyllä kuultava Lapin kesä -duetto on äänitetty kerralla purkkiin.

– Oli kyllä niin siistiä päästä oman idolinsa kanssa levyttämään. Olin tosi otettu, sillä hän tiesi, kuka olen ja oli selkeästi perehtynyt musiikkiini. Veskua arvostaa niin moni, kuten minäkin. Hän on lisäksi myös älyttömän rento kaveri, Robin hehkuttaa.

Robin esiintyy tänään Elämä lapselle -konsertissa. Konsertin ennakkotunnelmia pääsee seuraamaan klo 18 alkavan livelähetyksen kautta MTV.fi -sivulla. Suora konserttilähetys MTV3:lla alkaa klo 20.


Lue myös:

    Uusimmat