Video paljastaa Diego Maradonan karmean tilan: legendalla vaikeuksia kävellä

Diego Maradona sai valmennuspestin Meksikosta 0:24

Jalkapallolegenda Diego Maradonalla on vaikeuksia kävellä. Tuore video osoittaa, että argentiinalainen tarvitsi apua meksikolaisseura Doradosin apuvalmentaja Luis Camposilta yrittäessään kävellä harjoituksissa.

Ylälaidan vidella kuvaa Maradonan ensiesiintymisestä meksikolaisseuran valmentajana. Alempana video Maradonan vaikeuksista kävellä.

Maradona kärsii nivelreumasta, ja hänen polviinsa on ruiskutettu geelimäistä nestettä hidastamaan prosessia. 

Raporttien perusteella Maradona haluaa yhä osallistua aktiivisesti harjoitussessioihin. Maradonan asianajaja kertoi hiljattain medialle, ettei 57-vuotias legenda rajoitteistaan piittaa.

– Diego ei ole tietoinen fyysisistä rajoitteistaan. Hän menee kentälle ja ajattelee olevansa yhä 20, asianajaja sanoi.

Maradona on kerännyt tänä vuonna toiminnallaan runsaasti otsikkoja. Kesällä hän herätti runsaasti huomiota sekavalla käytöksellään Venäjän MM-kisojen aikana. Maradona vietiin sairaalahoitoon ja hän oli kisojen ajan julkisuudessa vahvasti päihtyneen oloinen. Maradona on sittemmin kertonut haluavansa kuiville.

Keväällä Maradona sai potkut valmennettuaan Arabiemiraateissa Fujairahia. Maradona on kuitenkin sittemmin ehtinyt aloittaa valmennuspestin Meksikossa ja pestin Valko-Venäjän pääsarjassa pelaavan FK Dinamo Brestin puheenjohtajana.

Valko-Venäjällä jättiyllätys – Diego Maradona jalkapalloseuran johtoon 0:55

Lue myös:

    Uusimmat