Video: Onko tässä juhannuksen extremein sauna?

Stunttiryhmä Stunt Freaks Team päätti tehdä juhannussaunasta omannäköisensä. Katso hulvaton video!

Suomalaiseen extreme-saunaan kuuluu ainakin perässä vedettävä saunakärry, crossipyöriä, vesijetti, moottorikelkka ja tietysti muutama jättimäinen räjähdys.

– Ajatus erilaisesta saunasta heräsi Lapin tundralla, jossa kuvasimme pitkiä päiviä sormet kylmästä puutuneina. Mietittiin sitten ihan vitsillä, että tehdään juhannukseksi mönkkärin peräkärrystä sauna, siellähän on hyvä lämmitellä! Oikeat yhteistyökumppanit, Ultratec-peräkärryt ja Harvia innostuivat ajatuksesta ja homma laitettiin nopeasti yhteisvoimin käyntiin Petäjävedellä, kertoo Stunt Freaks Teamin Juha Ruokolainen.

– Alustaksi tuli Ultratecin mönkijän iso peräkärry, johon tilattiin mahdollisimman lujaa ja kevyttä peltiä. Harvian saunatehdas asensi kiukaan ja teki lauteet sekä eristeet seiniin. Ennen testiajoa kokeiltiin, että kuinka helposti se kaatuu, mutta näytti siltä että ei millään. Sitten laitettiin pökköä pesään ja lähettiin raidaamaan, Juha kertoo. 

Porukan vauhti oli kuitenkin sitä luokkaa, ettei sauna ihan koko päivää pystyssä pysynyt.

Lopulta juhannussauna nostettiin muutaman muovitynnyrin ja vanhan sähköperämoottorin voimin vesille. Sauna saunojineen pysyivät kuin pysyivätkin pinnalla ympärillä pörräävistä vesijetistä ja moottorikelkasta huolimatta. Saunaseikkailu taltioitiin kokonaisuudessaan koostevideolle, josta kirjaimellisesti ei pommeja puutu. Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja