Mainos

Video: MTV:n Tommolan viimeinen seikkailu Linnanmäen Vekkulassa – Tuhannet suomalaiset äänestäneet mitä hupitalosta pitää säästää

8:00

MTV Uutisten toimittaja Mika Tommola kävi seikkailemassa Linnanmäen rakastetussa hupitalo Vekkulassa, jota odottaa huvipuistokauden päättymisen jälkeen purkaminen ja täysi uudistus.

Rilla Engblom Linnanmäeltä kertoo, että tarkoitus on Linnanmäen vetovoimaisuuden varmistamiseksi rakentaa entistä hauskempi ja parempi Vekkula.

Alkuperäinen Vekkula rakennettiin vuonna 1961, ja Vekkula-nimi sille valittiin yleisöäänetyksessä. Aikanaan talo oli edelläkävijä, sillä sen kalteva huone oli ensimmäinen laatuaan Euroopassa. Onko Vekkula myös tulevan hupitalon nimi, sitä ei Engblom vielä paljasta.

Vekkula on Engblomin mukaan Linnanmäen toiseksi suosituin laite vuoristoradan jälkeen.

Tulevaan Vekkulaan tullaan säästämään joitakin nykyisen Vekkulan rakastetuimmista laitteista. Linnanmäen sivulla olevassa äänestyksessä jo 6000 suomalaista on Engblomin mukaan kertonut, mikä osuus Vekkulaa tulisi ehdottomasti säästää myös tulevaan hupitaloon. Engblom kertoo hymyillen, että yleisö ei saa varmuutta uuden Vekkulan laitteista kuitenkaan ennen kevättä.

– Sinä olet aika ärsyttävä, Tommola vastaa tähän, ennen kuin lähettää Engblomin laskemaan Vekkulan päättävän liukumäen alas.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.