Video: Manuela Bosco yllättää uudella aluevaltauksella

Entinen huippu-urheilija vieraili Tuomas Enbusken haastattelussa keskiviikon Huomenta Suomessa kertomassa uudesta urastaan.

Manuela Bosco tuli ensin tunnetuksi yleisurheilijana, sitten hänestä puhuttiin enkelihoitajana ja Bosco myös sijoittui Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun toiselle sijalle syksyllä 2013.

Nyt ainakin Boscon Instagram-seuraajat ovat jo päässeet näkemään hänen uuden aluevaltauksensa tuloksia. Bosco on ryhtynyt taidemaalariksi, ja häneltä on tulossa syksyllä ensimmäinen taidenäyttely.

Bosco kertoo Tuomas Enbusken haastattelussa, että hänen taulunsa syntyvät intuitiolla.

– Nämä on sielunkuvia mitä teen. Nämä on kaikki tilaustöitä. Tapani tehdä on, että keskityn siihen mallin energiaan. Minulle tulee nopeasti jokin runo tai tarina mieleen, jonka pohjalta sitten maalaan taulun. Minulla ei ole etukäteen tietoa, että mitä värejä käytän tai millainen taulusta tulee, Bosco kuvailee.

Bosco on tuottelias taiteilija, sillä alle kuukaudessa on syntynyt jo lukuisia tauluja. Bosco kertoo maalaavansa jokaisen taulunsa tilaustyönä, ja tilaajat toimivat ikään kuin malleina, joiden pohjalta Bosco aloittaa maalaamisen. 

Ennen pensseliiin tarttumista Bosco kirjoittaa lyhyen tekstin. 

– En näe useinkaan heitä malleja fyysisesti. Kun asetun ja mietin sitä henkilöä, niin se teksti vaan tulee, tosi nopeasti. Sen jälkeen luen sen ääneen, menen kankaan eteen ja alan maalata.

Boscon mukaan valmiit taulut ovat usein olleet juuri sellaisia kuin niiden tilaajat ovat toivoneetkin – ilman, että Bosco olisi tiennyt sitä etukäteen.

– Kun mallit on saaneet näitä niin se on ollut tosi ihanaa, koska siellä aika usein tunnistaa asioita. Mulla ei ole minkäännäköistä tietoa heistä etukäteen, millaista tai minkä väristä he haluaisivat.

Katso ylläolevalta videolta Enbusken ja Boscon keskustelu kokonaisuudessaan.

Lue myös:

    Uusimmat