Mainos

Video: Kambodžan kanaalit täynnä roskia – paikallisten terveys vaarassa

1:32

Kambodžan pääkaupungin kanaalit täyttyvät roskista. Huolestuttava hygieniatilanne uhkaa pahimmillaan alueella asuvien terveyttä.

Khmer Times -lehden julkaisema video Phnom Penhin kanaalien kunnosta on järkyttävää katsottavaa. Kanaali on täynnä roskia. Pahimmillaan roskia on rannalta rannalle niin, että vettä ei edes näy.

– Roskille ei ole mitään paikkaa, sillä täällä roskia ei kerätä säännöllisesti. Ihmiset eivät myöskään ole tietoisia miten keräämättömät roskat ja saaste vaikuttavat heidän terveyteensä, Khmer Timesin toimitusjohtaja Alan Parkhouse kertoi Reutersille.

Valtaosa Kambodžan infrastruktuurista tuhottiin 1970-luvun sotilasvallankaappauksessa, eikä uudelleenrakennus ikinä alkanut.

Tulevan monsuunikauden odotetaan huuhtovan suuri osa kerääntyneistä roskista mukanaan. Roskien uskotaan päätyvän toiselle alueelle, joten ongelma ei katoa.

Parkhousen mukaan roskien löyhkä innosti hänen tiimiään kuvaaman lennokilla kuvatun videon. Videon on kuvannut Khmer Timesin valokuvaaja Fabien Mouret.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.