VIDEO: Jukka Hildén Jeesus-roolistaan: Siinä on munaa

Possessakin mukana oleva Jukka Hildén näyttelee uudessa Iron Sky -elokuvassa anarkistista Jeesusta.

Duudsoneiden Jukka Hildén oli hyvin imarreltu, kun Iron Sky -ohjaaja Timo Vuorensola ilmaisi haluavansa hänet elokuvan kakkososaan Jeesuksen rooliin.

– Sopivasti hymyilytti ajatus, että pistetään Pohjanmaan Jeesus ristille ja ristiinnaulitaan se. Minulla oli mahdollisuus esittää anarkistista Jeesusta, joka kostaa syntiemme puolesta, niin enhän minä voi sanoa siihen kuin kyllä. Jos jotain hahmoa saisin näytellä, niin kyllähän se Jeesus olisi, Jukka hehkuttaa.

Hän on Iron Sky -leffojen fani ja nostaa hattua sille, miten elokuvia tehdään täysin uudella tavalla yhdessä fanien ja katsojien kanssa omin ehdoin.

– Mielenkiintoista on, että tässä Iron Sky 2 -elokuvassa Jeesuskin on nostettu pääpahisten joukkoon. Diggaan siitä, että roolissani Jeesuksessa on aika paljon munaa. Hän on aikamoinen anarkisti ja pistää haisemaan. Tuossa roolissa pääsen kyllä revittelemään, Jukka lupaa.

Hän vihjaili Vuorensolalle jo Possessa aiemmin syksyllä, että tämä voisi ottaa hänet mukaan johonkin elokuvaansa.

– En ole kiinnostunut vain näyttelemisestä, vaan yleisesti kaikista hyvistä jutuista ja itsensä haastamisesta. Haluan aina päästä tekemään uutta, Jukka sanoo.

Hän on ollut mukana myös Renny Harlinin Hercules-elokuvassa, mutta tuolloin kohtaus ei päässyt lopulliseen elokuvaan saakka. 

– Olisi tietysti ihan kiva, kun on tehnyt näyttelijän töitä, että tulisi vielä joku leffa, mistä kohtauksia ei leikattaisi pois, Jukka nauraa. 

Posse MTV3-kanavalla perjantaisin klo 20.05.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja