Video: Jennifer Lopez kyynelehti kesken ohjelman nauhoitusten

Jennifer Lopez liikuttui kyyneliin kuunnellessaan viimeisen American Idol -kauden ryhmäesitystä.

American Idolin vihoviimeinen, viidestoista kausi alkaa Subilla lauantaina 30.1. Yhdysvalloissa kautta on saatu seurata jo hieman etukenossa, ja siellä kisa on edennyt jo Hollywood-viikolle saakka.

Tuomarina kilpailussa toimiva pop-tähti Jennifer Lopez herkistyi silminnähden nähtyään esityksen, jossa neljästä kisaajasta kasattu ryhmä esitti Clean Bandit -yhtyeen Rather Be -hitin.

Jo esityksen aikana nainen kuiskasi tuomaritoverilleen tulevansa kaipaamaan ohjelmaa, ja esityksen jälkeen hän selitti kyyneleitään myös esiintyjille.

– Kun lauloitte, tunteeni nousivat pintaan, sillä muistutitte minua siitä, kuinka paljon rakastan tätä työtä ja kuinka paljon tulen kaipaamaan ohjelmaa, nainen selitti.

– Rakastan tätä kaikkea rakastan sitä, mitä se tekee laulajille. Minulle on ollut suuri ilo istua tässä jo monta vuotta saaden katsoa kaikkea tätä. Kiitos.

Jaksossa Lopez kertoi myös nimenomaan Hollywood-viikolla olevan erityinen sija sydämessään.

– Silloin näkee, kuinka artistipersoonat tulevat esiin. Näkee todellisten esiintyjien esiintyvän, ja näkee, ketkä tulevat pärjäämään tällä alalla. Olemme täällä löytääksemme supertähden.

American Idol Subilla 30.1. alkaen lauantaisin ja sunnuntaisin

Lue myös:

    Uusimmat