Ilta sai tuomarit jälleen lähes sanattomiksi voimakkaalla esityksellään: "Voidaanko julistaa Ilta voittajaksi"

Ilta valloitti kaikki voimakkaalla tulkinnallaan. 

Tähdet, tähdet -ohjelman uudella kaudella vanhat genret ovat saaneet kyytiä ja artistit pääsevät näyttämään itsestään jotain täysin uutta. Kauden kolmannessa livelähetyksessä illan teemana onkin laulu rakkaalleni. 

Ilta valitsi tällä kertaa tulkittavakseen countrylaulaja Dolly Partonin klassikon I Will Always Love You. Artisti kertoi omistavansa kappaleen poikaystävälleen, jonka kanssa hän on pitänyt yhtä nuoresta asti, ja jonka kanssa hän kertoo haluavansa viettää loppuelämänsä. 

Ilta aloitti esityksensä flyygelin äärestä ja päätti sen näyttävään tapaansa revittelemällä äänellään. Tuomaristo oli jälleen kerran esityksestä haltioissaan. 

– Mietin, että voidaanko julistaa Ilta voittajaksi, eikö tämä ollut tässä, tuomari Maria Veitola kertasi esityksen aikaisia tuntojaan. 

– Haluaisin nähdä Iltasta kuitenkin ainakin seitsemän muuta puolta ja haluaisin nähdä, että noi kaikki muut alkaisivat haastamaan sua tosissaan, Veitola jatkoi palautettaan.  

Juhani Merimaa komppasi Iltaa toteamalla tämän olevan täydellinen. Ismo Heikkilä yhtyi kehuihin, mutta kertoi myös haluavansa pian nähdä naiselta jotain muuta. Heikkiöä myös kyseenalaisti hieman Iltan kappalevalintaa.

– Kolme viimeistä biisiäsi ovat olleet hienosti fiksattuja, missä pääse näyttämään kaikki parhaat puolesi. 

– Mulle tämä on semmoinen biisi, että harva pystyy tarjoamaan tähän mitään uutta. Mutta hieno esitys. 

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.15!

Lue myös:

    Uusimmat