Ilta mursi tuomariston ja yleisön koskettavalla tulkinnallaan Lady Gagan kappaleesta: "Kyllä toi riipaisi syvältä taas"

Ilta herkisti Tähdet, tähdet -tuomariston ja yleisön koskettavalla Lady Gaga -tulkinnallaan. 

Tähdet, tähdet -ohjelmassa on edetty jännittävään semifinaaliin asti, ja jäljellä on enää kolme tähtiartistia. Muusikot ovat päässeet näyttämään jotain täysin uutta itsestään kuluneella kaudella erilaisten teemojen kautta. Tällä kertaa teemana on showtime. 

Lähetyksessä kaikki artistit pääsivät esittämään kaksi kappaletta. Iltan toisena kappaleena kuultiin I'll never love again elokuvasta A Star Is Born

Mahtipontinen, tunteikas ja upea ääni sai tuomariston lähes sanattomaksi. 

– Kyllä toi riipaisi syvältä taas. Mä olen nyt todella iloinen, että mun ei tarvitse päättää, ketkä kaksi teistä kolmesta menee finaaliin. Te olette kaikki olleet loistavia, eritoten tämä esitys, Ismo Heikkilä huokaisi. 

– Mä Ilta toivon tosi paljon, että näen sut finaalissa, ja että laitat ranttaliksi tällä osuudella, missä et ole oikein ilotulitellutkaan, toisin kuin eräät, Maria Veitola totesi kollegaansa kuitenkin kompaten. 

– Se tähti syttyy, niinkuin se on tässä ohjelmassa syttynyt, ja jos joku ei vielä tiennyt se on syttynyt tässä meidän edessämme, Juhani Merimaa summasi Iltaa ylistäen. 

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat