Mainos

Video: Järkytys kesken huvipuistoajelun – mustekala-laitteen lonkero putosi maahan

0:35

Samut Prakanissa sijaitsevassa huvipuistossa sattui viikonloppuna onnettomuus, jonka syyksi epäillään ylipainoa, kertoo Newsflare.

Thaimaan Samut Prakanissa sijaitsevassa huvipuistossa sattui onnettomuus, kun Takada-nimisen mustekalalaitteen kaksi lonkeroa putosivat yllättäen maahan kesken huvipuistoajelun. Onnettomuudessa loukkaantui 15 henkilöä.

Premnao Atcharakorn, 21, kertoi olleensa huvipuistolaitteen kyydissä onnettomuuden sattuessa.

– Tunnelma laitteessa oli alkuun hyvin iloinen, mutta vain hetkeä myöhemmin laitteen lonkero putosi maahan ja kuulimme äänekkään pamauksen. Pääni retkahti taakse. Säikähdin, sillä en ole koskaan kokenut vastaavaa, Atcharakorn kertaa tapahtumaa.

Lonkeron putoamisen jälkeen huvipuistolaitteen henkilökunta pysäytti laitteen ja paikalle hälytettiin ambulansseja. Loukkaantuneiden kerrotaan saaneen sairaalahoitoa mustelmiin ja haavoihin. Lisäksi yhden loukkaantuneen nilkan kerrotaan murtuneen.  

Onnettomuuden syynä ylipaino

Poliisi ja armeijan henkilökunta tutkivat laitteen onnettomuuden jälkeen. Vika löytyi laitteen hydraulivipuihin liitoksissa olleista akseleista, joiden rikkoutumisen syyksi epäillään ylipainoa laitteessa.

Rikkoutuneessa mustekalalaitteessa on kahdeksan lonkeroa, joista jokaisessa on neljä kahden istuttavaa kärryä. Laitteen kerrotaan olleen täysi onnettomuuden sattuessa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.