Mainos

Video: Järistyksen jäljiltä valtavaa tuhoa Taiwanissa – palomiehet kaivavat pikkulapsia romun seasta

Taiwania ravistelleessa maanjäristyksessä on kuollut useita ihmisiä.

Uutistoimisto AFP:n mukaan ainakin seitsemän ihmistä on saanut surmansa järistyksessä. Uhrien joukossa on kymmenen päivän ikäinen vauva ja 40-vuotias mies. 

Voimakas järistys luhisti 16-kerroksisen rakennuksen Tainanin kaupungissa. Raunioissa pelätään olevan yhä yli kolmekymmentä ihmistä. Sieltä on pelastettu yli 200 ihmistä, joista yli 40 on sairaalahoidossa.  

Järistys luhisti tai vaurioitti myös muita rakennuksia Tainanin kaupungissa. Loukkaantuneita on viranomaisten mukaan yli 300, joista yli 60 on sairaalahoidossa.  

Yöllä iskeneen järistyksen voimakkuus oli 6,4. Se tapahtui melko lähellä maanpintaa, noin kymmenen kilometrin syvyydessä.  

Asukkaat ovat kertoneet paikalliselle medialle kauhunhetkistään järistyksen alkaessa. Television haastattelema nainen kuvaili itkien, miten hän vasaran avulla onnistui murtamaan vääntyneen kotioven, minkä jälkeen hän pääsi ulos asunnosta.  

Erään miehen kerrottiin solmineen vaatteista köyden, jolla hän pääsi laskeutumaan yhdeksännessä kerroksessa sijaitsevasta kodistaan kuudenteen kerrokseen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.