Video: F1-tähti Lewis Hamilton kertoo tatuoinneistaan – "Se kesti kymmenen tuntia"

F1:n MM-sarjaa johtava Lewis Hamilton tavoittelee tällä viikolla uransa kolmatta voittoa Monacon GP:ssä. Brittikuski on ehtinyt ennen legendaarista osakilpailua kertoa GQ-lehden Tattoo Tour -ohjelmassa tatuoinneistaan.

Pääkuvan videolla C Moren selostaja Niki Juusela ja asiantuntija Toni Vilander käyvät läpi Espanjan GP:n tapahtumia.

MAINOS

Monacon F1-viikonloppu
C Morella!

Torstai: Harjoitukset klo 11.55 ja 15.55
Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Monacon GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

33-vuotiaan Mercedes-kuskin ihossa on tunnetusti paljon mustetta. Hän kertoo ihailleensa aina tatuointeja. Yksi suuri siihen on, että hänen siskonsa on naimisissa tatuoijan kansa.

Hamiltonin varmasti kuuluisin tatuointi on hänen selässään. Se on rap-legenda Tupac Shakurin kunniaksi tehty risti, jota ympäröivät enkelinsiivet. Ristin yläpuolella lukee ”Still I Rise” (suomeksi ”nousen vielä”; Tupacin postuumisti julkaistun yhteistyöalbumin nimi).

– Sen tekeminen kesti noin 10 tuntia. Kaikki tapahtui yhdellä kerralla, yhteen putkeen. Siitä saakka olen rakastanut selkääni, kertoo Hamilton videolla.

Moni muukin Hamiltonin tatuointi kertoo hänen uskostaan. Idea Hamiltonin rinnassa olevaan kompassiin tuli, kun hän ymmärsi kirkon merkityksen itselleen. Kompassi symboloi sitä, kuinka kirkko näytti hänelle oikean suunnan.


Kiinalaiset fanit taas innostivat F1-tähteä hankkimaan vasempaan kylkeensä kiinankielisen tatuoinnin, jossa lukee ”soturi” ja ”rakkaus”. Oikeassa kyljessä on puolestaan iso ruusu, jolla Hamilton kunnioittaa syöpään menehtyneen tätinsä muistoa.

Lisää on luvassa, sillä Hamilton toteaa lopuksi, että seuraavaksi hän aikoo hankkia tatuoinnit äitinsä ja rakkaiden koiriensa kunniaksi.

Lue myös:

    Uusimmat