Mainos

Video: Ensitreffit alttarilla -Mari: ”Ei voi puhua parisuhteesta”

Ensitreffit alttarilla -ohjelman vaimo Mari pohdiskelee videolle suhteensa nykytilaa. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneiden Marin ja Jounin suhteen alku on ollut täynnä haasteita. Kesken lenkin Mari päättää avata kameralle tuntojaan suhteen tilasta.  

–Minusta tuntuu, että tämä meidän suhde, niin sanottu parisuhde, ei ole edennyt. Avioliittoa on nyt 11 päivää takana, ja tässä vaiheessa ei minun mielestäni voi edes puhua mistään parisuhteesta. Enemmän meillä on tällaista kaveruutta, Mari miettii.

– Olen sitäkin miettinyt, että en tiedä, onko Jouni edes minusta kiinnostunut. Kun olen asiasta kysynyt, niin Jouni on kyllä sanonut, että on kiinnostunut, hän jatkaa.

Tuore vaimo myöntää, että avioliiton alkutaival on ollut melkoista haipakkaa.

–Ensin mentiin naimisiin ventovieraan ihmisen kanssa ja sitten ollaan käyty Istanbulissa ja Pietarissa. Kyllä tämä on sellaista suorittamista ollut, että tavallaan ei ole mikään ihme, jos on pää pyörällä, Mari toteaa.

–Sitten on kuitenkin odotukset, totta kai. On pakko myöntää, että kyllä tähän lähti odotuksena se, että olisi mahtavaa, jos me rakastuisimme. Nyt tämä on ainakin ollut niin hirveätä suorittamista, että en tiedä, olisiko sellaisille tunteille edes tilaa kehittyä, hän harmittelee.

Katso videolta Marin pohdiskelua!

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21! 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.